getComponents() hiba 3.6.2-ről bármely nagyobb verzióra frissítéskor

Több
6 éve 9 hónapja #10908 Írta: brucezly
Sziasztok,

Úgy látom a 3.6.3 verziótól került bevezetésre a getComponents()...

Telepítés után 500-as hiba:
Fatal error: Call to undefined method JComponentHelper::getComponents() in ..........\libraries\cms\router\site.php on line 119

Próbáltam már minden plugint és komponens ki/be kapcsolni, de a hiba csak akkor szűnik meg, ha visszaírom a libraries mappában található fájlokat a 3.6.2-es verzióra.

Merre keressem a hibát?

Próbáltam saját telepítővel minden újabb verziót 3.6.5-ig, illetve FTP-n is.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 8 hónapja - 6 éve 8 hónapja #10916 Írta: Balázs
Másnál is volt már ilyen jellegű hiba, és a fejlesztő szerint, valami oknál fogva nem lettek felülírva a fájlok a szerveren. Esetleg megpróbálhatnál egy FTP-s fájlfelülírást és adatbázis és végül egy adatbázis fixálást: joomlacms.hu/fórum/frissítés-és-migráció...l-server-error#10902

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 6 éve 8 hónapja Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: brucezly

Több
6 éve 8 hónapja #10920 Írta: brucezly
No, végigfutottam a lehetőségeket, full pack (3.6.5) fájlokkal felülírtam mindent, adatbázist javítgattam, nem volt hatásos.

A leginkább a történetben az zavart, hogy nem nagyon utalt semmi arra, hogy konkrétan mégsem egy konkrét komponens lesz a bűnös. Végül megtaláltam: a Rupostel onepage checkoutnak van egy saját benchmark kiegészítője, amit el kellett távolítanom mindenhonnan és megoldódott a probléma. (persze uninstalja nincs :) )

Köszönöm a javaslatokat és BUÉK! :)

Több
6 éve 8 hónapja - 6 éve 8 hónapja #10922 Írta: Balázs
Egyébként azt el tudom képzeni, hogy ha kértél volna egy maximális hibakiíratást, akkor az kidobta volna a keresett bővítményt, a lényeg, hogy sikerült megoldani.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 6 éve 8 hónapja Balázs által.