- Köszönetek: 0
- Fórum
- Joomla!
- Frissítés és migráció
- Nem tudom feltölteni a Joomla! 2.5.28-as frissítését, mi lehet a baj?
Nem tudom feltölteni a Joomla! 2.5.28-as frissítését, mi lehet a baj?
- economico
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2016 szept. 09 12:06 #1 Írta: economico
Nem tudom feltölteni a Joomla! 2.5.28-as frissítését, mi lehet a baj? téma létrehozva economico által
Sziasztok!
Egy Joomla 2.5.9 Stable telepítésem van. Erre szeretném a legújabb 2.5 verziót frissíteni, ami a 2.5.28 lenne.
Telepítve vannak az alábbiak: magyarítás, Akeeba, Joomfish.
Az admin felületen nem található új frissítés, szerinte uptodate vagyok a 2.5.9 verzióval. Ezért letöltöttem a hivatalos oldalról a Joomla_2.5.x_to_2.5.28-Stable-Patch_Package.ZIP frissítő fájlt. Majd a csomagfájlt tallózással feltölve az alábbi hibaüzenetet kapom: Hiba történt ennek a fájlnak a kiszolgálóra való feltöltésekor.
Kis fórumozás után csak annyit találtam, hogy mivel már módosítottam a 2.5.9 verzión, ezért azt nem ismeri fel a rendszer, ezért nem talál hozzá frissítést. Feltölteni viszont nem tudom. Mi lehet a baj? Az admin felületen már minden lehetséges opciót kipróbáltam.
Köszönöm a segítséget,
economico
Egy Joomla 2.5.9 Stable telepítésem van. Erre szeretném a legújabb 2.5 verziót frissíteni, ami a 2.5.28 lenne.
Telepítve vannak az alábbiak: magyarítás, Akeeba, Joomfish.
Az admin felületen nem található új frissítés, szerinte uptodate vagyok a 2.5.9 verzióval. Ezért letöltöttem a hivatalos oldalról a Joomla_2.5.x_to_2.5.28-Stable-Patch_Package.ZIP frissítő fájlt. Majd a csomagfájlt tallózással feltölve az alábbi hibaüzenetet kapom: Hiba történt ennek a fájlnak a kiszolgálóra való feltöltésekor.
Kis fórumozás után csak annyit találtam, hogy mivel már módosítottam a 2.5.9 verzión, ezért azt nem ismeri fel a rendszer, ezért nem talál hozzá frissítést. Feltölteni viszont nem tudom. Mi lehet a baj? Az admin felületen már minden lehetséges opciót kipróbáltam.
Köszönöm a segítséget,
economico
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- freepetya
-
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2016 szept. 09 14:48 #2 Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Nem tudom feltölteni a Joomla! 2.5.28-as frissítését, mi lehet a baj?
A csomagban lévő fájlokat FTP-n töltsd fel a tárhelyedre, felülírva a régi joomla fájlokat. Utána az adatbázis állapotát kell frissítened a bővítménykezelőben. Azért legyen biztonsági mentésed.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: economico
- economico
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2016 szept. 10 01:02 #3 Írta: economico
economico válaszolt a következő témában: Nem tudom feltölteni a Joomla! 2.5.28-as frissítését, mi lehet a baj?
Köszönöm.
Végül máshogy sikerült megoldanom. Utánagugliztam, kiderült, hogy az upload_file_size mérete túl kicsi (2 MB), ezt sikerült egyrészt a LAMP szerveren a PHP.ini fájlban átírnom, másrészt a szolgáltató oldalán a cPanelen a PHP beállításoknál átállítanom 4 MB-ra. Mivel a ZIP fájl 3,6 MB. Ezt nem tudta beolvasni, mivel túl nagy volt. Amúgy inkább újratelepíteném a szervert, arra a joomlát, minthogy rámásoljam, nekem ez úgy hangzik, mintha a windows-t úgy telepíteném, hogy a CD-t kopipésztezem a C:/Windows mappába.
Végül máshogy sikerült megoldanom. Utánagugliztam, kiderült, hogy az upload_file_size mérete túl kicsi (2 MB), ezt sikerült egyrészt a LAMP szerveren a PHP.ini fájlban átírnom, másrészt a szolgáltató oldalán a cPanelen a PHP beállításoknál átállítanom 4 MB-ra. Mivel a ZIP fájl 3,6 MB. Ezt nem tudta beolvasni, mivel túl nagy volt. Amúgy inkább újratelepíteném a szervert, arra a joomlát, minthogy rámásoljam, nekem ez úgy hangzik, mintha a windows-t úgy telepíteném, hogy a CD-t kopipésztezem a C:/Windows mappába.
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2016 szept. 10 08:14 #4 Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Zotius válaszolt a következő témában: Nem tudom feltölteni a Joomla! 2.5.28-as frissítését, mi lehet a baj?
Nagyméretű fájlokkal úgy is telepíthetsz, ha honlapod tmp mappájába felmásolod ftp-n a telepítő zip-et, és a „Telepítés URL címről” fülön megadod a feltöltött fájl abszolút url címét:
http://oldalad.hu/tmp/zipfajlneve.zip
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

A következő felhasználók mondtak köszönetet: economico
- economico
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2016 szept. 10 12:48 #5 Írta: economico
economico válaszolt a következő témában: Nem tudom feltölteni a Joomla! 2.5.28-as frissítését, mi lehet a baj?
Ezt is próbáltam, sikerült is felmásolnom a temp mappába. De itt sem futott le a telepítés. Azt vettem észre, hogy elkezdte a kitömörítést és telepítést, de nem futott le teljesen. Végül is ez a PHP upload_max_filesize növelés oldotta meg a problémát.