- Köszönetek: 0
- Fórum
- Joomla!
- Frissítés és migráció
- Joomla 3.6 > 3.6.2 frissítéskor "invalid security token" hibaüzenet.
Joomla 3.6 > 3.6.2 frissítéskor "invalid security token" hibaüzenet.
- BlackHeart
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2016 szept. 06 18:31 - 2016 szept. 06 18:42 #1 Írta: BlackHeart
Joomla 3.6 > 3.6.2 frissítéskor "invalid security token" hibaüzenet. téma létrehozva BlackHeart által
Sziasztok!
Utóbbi időben több jommla oldalon is frissítettem Joomla 3.6 > 3.6.2-re. És az alábbi hibát kapom. Ezt mi okozza vagy mit csináljak hogy jó legyen?
A frissítést a joomla admin felületén végzem. Próbáltam egy frissen telepített 3.6 verzió esetén is, ott is ezt tapasztalom.
Segítséget előre is köszönöm!
The most recent request was denied because it contained an invalid security token. Please refresh the page and try again.
Utóbbi időben több jommla oldalon is frissítettem Joomla 3.6 > 3.6.2-re. És az alábbi hibát kapom. Ezt mi okozza vagy mit csináljak hogy jó legyen?
A frissítést a joomla admin felületén végzem. Próbáltam egy frissen telepített 3.6 verzió esetén is, ott is ezt tapasztalom.
Segítséget előre is köszönöm!
The most recent request was denied because it contained an invalid security token. Please refresh the page and try again.
Utolsó szerkesztés: 2016 szept. 06 18:42 BlackHeart által. Indoklás: kiegésztve
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2016 szept. 07 11:20 #2 Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Zotius válaszolt a következő témában: Joomla 3.6 > 3.6.2 frissítéskor "invalid security token" hibaüzenet.
Nem kell aggódni, egyszerűen nyomd meg a Backspace gombot, így visszatérsz az admin felületre, mintha mi sem történt volna.
Itt is írnak erről a jelenségről.
Itt is írnak erről a jelenségről.
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

A következő felhasználók mondtak köszönetet: BlackHeart
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!