- Köszönetek: 0
Frissítés Joomla 3.4.5-ről 3.6-ra Must match character set hibát dob
- Redpaladin
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
Frissítés Joomla 3.4.5-ről 3.6-ra Must match character set hibát dob téma létrehozva Redpaladin által
Sziasztok!
Szerettem volna frissíteni a Joomlát amire régóta nem mentem fel és a rendszer nem engedi manuálisan feltelepiteni bövitmények/kezelő felületen keresztül mert nincs telepítőfájl hibaüzenettel jön vissza.
Kérdés,hogy lehet e úgy frissíteni,hogy simán FTP-n keresztül felülírom a régi fájlokat az új frissített csomagéval?
Köszönettel,
Gábor
Szerettem volna frissíteni a Joomlát amire régóta nem mentem fel és a rendszer nem engedi manuálisan feltelepiteni bövitmények/kezelő felületen keresztül mert nincs telepítőfájl hibaüzenettel jön vissza.
Kérdés,hogy lehet e úgy frissíteni,hogy simán FTP-n keresztül felülírom a régi fájlokat az új frissített csomagéval?
Köszönettel,
Gábor
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
Zotius válaszolt a következő témában: Frissítés Joomla 3.4.5-ről 3.6-ra Must match character set hibát dob
Ha csak a fájlokat töltöd fel ftp-vel, attól még az adatbázisban szükséges módosulások nem fognak végrehajtódni.
Célszerűbb a 3.4.x rendszert 3.6.2-ig a frissítőcsomagokkal fokozatosan, előbb 3.5-re, aztán 3.6.x-re frissíteni.
Ezek letölthetők innen a joomlacms.hu oldalról is, a Letöltések > Joomla > Frissítőcsomag menüpontból elérhető oldalról.
Előtte/közben azért nem árt biztonsági mentést is végezni az egyes sikeres frissítéseket követően.
Célszerűbb a 3.4.x rendszert 3.6.2-ig a frissítőcsomagokkal fokozatosan, előbb 3.5-re, aztán 3.6.x-re frissíteni.
Ezek letölthetők innen a joomlacms.hu oldalról is, a Letöltések > Joomla > Frissítőcsomag menüpontból elérhető oldalról.
Előtte/közben azért nem árt biztonsági mentést is végezni az egyes sikeres frissítéseket követően.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja Zotius által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Redpaladin
- Kecsotam
-
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
Kecsotam válaszolt a következő témában: Frissítés Joomla 3.4.5-ről 3.6-ra Must match character set hibát dob
Én is hasonló problémával küzdök.. Csak nekem 3.3-ról kellene felfrissítenem. Értem, hogy nem szerencsés ftp-ről lefrissíteni, de mi van ha mégis így csinálom meg? Mi történik ha az adatbázis verzió nem frissül, míg a rendszer igen?
Mint ahogyan az előttem szóló is leírta, a rendszer hibaüzenet miatt nem engedi a admin felületes frissítést...
Mint ahogyan az előttem szóló is leírta, a rendszer hibaüzenet miatt nem engedi a admin felületes frissítést...
- freepetya
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
freepetya válaszolt a következő témában: Frissítés Joomla 3.4.5-ről 3.6-ra Must match character set hibát dob
Így is működhet, le kell még futtatnod a bővítmények - kezelés adatbázis frissítést
- Kecsotam
-
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
Kecsotam válaszolt a következő témában: Frissítés Joomla 3.4.5-ről 3.6-ra Must match character set hibát dob
Köszönöm a választ, de nem jött össze, mert mihelyt elkezdek felmásolni egy új jommla rendszer (a fájlok felülírásával) összeomlik az oldal és nem tölt be semmit.
És az admin oldal sem jön be....
Pedig nem is 3.6-ra próbáltam, hanem elsőnek 3.4-re léptem volna és majd úgy a többi szépen sorban...
És az admin oldal sem jön be....
Pedig nem is 3.6-ra próbáltam, hanem elsőnek 3.4-re léptem volna és majd úgy a többi szépen sorban...
Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 hónapja Kecsotam által.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Frissítés Joomla 3.4.5-ről 3.6-ra Must match character set hibát dob
Pontosan mi jön be, egy üres lap?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.