file Joomla 2.5.8-ról Joomla 3-ra való frissítés után Fatal error: Class 'JParameter' not found hiba

Több
2016 aug. 09 18:31 - 2016 aug. 09 18:33 #1 Írta: Riki10
Üdv!
Szerettem volna frissíteni az "éles" oldalamat az administrator felületen keresztül, de nem jártam alaposan utána a dolgoknak, így most ez a hibaüzenet fogad mind az administrator, mind pedig a rendes felületen: "Fatal error: Class 'JParameter' not found in...".
Szeretném visszaállítani a régi oldalt, még az előtt, hogy egy fejlesztő frissítené az oldalt Joomla 3-ra, hogy addig még működjön az előző verzió. Biztonsági mentést készítettem akeeba backuppal, de ugye az administrator felületet se tudom elérni...
Miként lehetséges ez?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Utolsó szerkesztés: 2016 aug. 09 18:33 Riki10 által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2016 aug. 09 22:00 - 2016 aug. 09 22:02 #2 Írta: Balázs
Fatal error: Class 'JParameter' not found in /var/www/svajcibicskak/data/www/svajcibicskak.hu/plugins/system/plg_gkextmenu/plg_gkextmenu.php on line 26
Úgy néz ki, hogy ez a beépülő nem kompatibilis a Joomla! 3-al, a /../plugins/system/ struktúrában lévő plg_gkextmenu mappát át kellene nevezni ideiglenesen, hogy elérd az admint, majd el is távolíthatod az adatbázisból, végül törölheted, ha nincs szükség rá a mappáját is.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 2016 aug. 09 22:02 Balázs által.

Több
2016 aug. 10 07:57 #3 Írta: Riki10
Köszönöm a segítséget!

Átnevezés után megjelenik az admin panel, de ez a hiba fogad belépés után:
Fatal error: Call to undefined method JUser::authorize() in /var/www/svajcibicskak/data/www/svajcibicskak.hu/administrator/modules/mod_kc_admin_quickicons/helper.php on line 35
Ennek a mappáját is át kellene neveznem, egészen addig, amíg be nem tudok rendesen lépni? Vagy arra nincs lehetőség, hogy a tárhely szolgáltatómmal visszaállítom egy biztonsági mentéssel korábbi időpontra a weboldalamat, amikor még helyesen működött?

Több
2016 aug. 10 09:04 - 2016 aug. 10 09:12 #4 Írta: Balázs
Minden Joomla! 3-al nem kompatibilis bővítmény le kell tiltanod vagy el kell távolítanod ahhoz, hogy megfelelően fusson az oldalad, így hasonlóan kell eljárnod, mint az előző esetben. Ha nincs valamelyik bővítménynek a Joomla! 3-al kompatibilis verziója, az azt jelenti, hogy már nagyon elavult, és biztonsági problémát jelenthet.

A Gk Ext Menu esetében telepítetted a sablon Joomla 3-al kompatibilis verzióját, mert az meg ott bukhat ki?

A KC Admin QuickIcons 3.1.0 pedig egyszerűen régi, nincs is hozzányúlva évek óta.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 2016 aug. 10 09:12 Balázs által.