- Köszönetek: 0
- Fórum
- Joomla!
- Frissítés és migráció
- Joomla 2.5.8-ról Joomla 3-ra való frissítés után Fatal error: Class 'JParameter' not found hiba
Joomla 2.5.8-ról Joomla 3-ra való frissítés után Fatal error: Class 'JParameter' not found hiba
- Riki10
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2016 aug. 09 18:31 - 2016 aug. 09 18:33 #1 Írta: Riki10
Joomla 2.5.8-ról Joomla 3-ra való frissítés után Fatal error: Class 'JParameter' not found hiba téma létrehozva Riki10 által
Üdv!
Szerettem volna frissíteni az "éles" oldalamat az administrator felületen keresztül, de nem jártam alaposan utána a dolgoknak, így most ez a hibaüzenet fogad mind az administrator, mind pedig a rendes felületen: "Fatal error: Class 'JParameter' not found in...".
Szeretném visszaállítani a régi oldalt, még az előtt, hogy egy fejlesztő frissítené az oldalt Joomla 3-ra, hogy addig még működjön az előző verzió. Biztonsági mentést készítettem akeeba backuppal, de ugye az administrator felületet se tudom elérni...
Miként lehetséges ez?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Szerettem volna frissíteni az "éles" oldalamat az administrator felületen keresztül, de nem jártam alaposan utána a dolgoknak, így most ez a hibaüzenet fogad mind az administrator, mind pedig a rendes felületen: "Fatal error: Class 'JParameter' not found in...".
Szeretném visszaállítani a régi oldalt, még az előtt, hogy egy fejlesztő frissítené az oldalt Joomla 3-ra, hogy addig még működjön az előző verzió. Biztonsági mentést készítettem akeeba backuppal, de ugye az administrator felületet se tudom elérni...
Miként lehetséges ez?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Utolsó szerkesztés: 2016 aug. 09 18:33 Riki10 által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 aug. 09 22:00 - 2016 aug. 09 22:02 #2 Írta: Balázs Úgy néz ki, hogy ez a beépülő nem kompatibilis a Joomla! 3-al, a /../plugins/system/ struktúrában lévő plg_gkextmenu mappát át kellene nevezni ideiglenesen, hogy elérd az admint, majd el is távolíthatod az adatbázisból, végül törölheted, ha nincs szükség rá a mappáját is.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla 2.5.8-ról Joomla 3-ra való frissítés után Fatal error: Class 'JParameter' not found hiba
Fatal error: Class 'JParameter' not found in /var/www/svajcibicskak/data/www/svajcibicskak.hu/plugins/system/plg_gkextmenu/plg_gkextmenu.php on line 26
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 2016 aug. 09 22:02 Balázs által.
- Riki10
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2016 aug. 10 07:57 #3 Írta: Riki10
Riki10 válaszolt a következő témában: Joomla 2.5.8-ról Joomla 3-ra való frissítés után Fatal error: Class 'JParameter' not found hiba
Köszönöm a segítséget!
Átnevezés után megjelenik az admin panel, de ez a hiba fogad belépés után:
Fatal error: Call to undefined method JUser::authorize() in /var/www/svajcibicskak/data/www/svajcibicskak.hu/administrator/modules/mod_kc_admin_quickicons/helper.php on line 35
Ennek a mappáját is át kellene neveznem, egészen addig, amíg be nem tudok rendesen lépni? Vagy arra nincs lehetőség, hogy a tárhely szolgáltatómmal visszaállítom egy biztonsági mentéssel korábbi időpontra a weboldalamat, amikor még helyesen működött?
Átnevezés után megjelenik az admin panel, de ez a hiba fogad belépés után:
Fatal error: Call to undefined method JUser::authorize() in /var/www/svajcibicskak/data/www/svajcibicskak.hu/administrator/modules/mod_kc_admin_quickicons/helper.php on line 35
Ennek a mappáját is át kellene neveznem, egészen addig, amíg be nem tudok rendesen lépni? Vagy arra nincs lehetőség, hogy a tárhely szolgáltatómmal visszaállítom egy biztonsági mentéssel korábbi időpontra a weboldalamat, amikor még helyesen működött?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 aug. 10 09:04 - 2016 aug. 10 09:12 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla 2.5.8-ról Joomla 3-ra való frissítés után Fatal error: Class 'JParameter' not found hiba
Minden Joomla! 3-al nem kompatibilis bővítmény le kell tiltanod vagy el kell távolítanod ahhoz, hogy megfelelően fusson az oldalad, így hasonlóan kell eljárnod, mint az előző esetben. Ha nincs valamelyik bővítménynek a Joomla! 3-al kompatibilis verziója, az azt jelenti, hogy már nagyon elavult, és biztonsági problémát jelenthet.
A Gk Ext Menu esetében telepítetted a sablon Joomla 3-al kompatibilis verzióját, mert az meg ott bukhat ki?
A KC Admin QuickIcons 3.1.0 pedig egyszerűen régi, nincs is hozzányúlva évek óta.
A Gk Ext Menu esetében telepítetted a sablon Joomla 3-al kompatibilis verzióját, mert az meg ott bukhat ki?
A KC Admin QuickIcons 3.1.0 pedig egyszerűen régi, nincs is hozzányúlva évek óta.
Utolsó szerkesztés: 2016 aug. 10 09:12 Balázs által.