- Fórum
- Joomla!
- Frissítés és migráció
- Joomla! 3.4 frissítésekor AJAX Loading Error: Internal Server Error
Joomla! 3.4 frissítésekor AJAX Loading Error: Internal Server Error
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2016 aug. 03 20:26 - 2016 aug. 03 20:28 #1 Írta: jemie
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
Joomla! 3.4 frissítésekor AJAX Loading Error: Internal Server Error téma létrehozva jemie által
Sziasztok!
3,4-ről szeretnék frissíteni de csak popup-ban ezt dobja:
ERROR:
AJAX Loading Error: Internal Server Error
Lehet,hogy az akeeba kavar be?
Letiltottam:
frissítésnél ezt dobja:
Hiba történt.
404 A komponens nem található
Jemie
3,4-ről szeretnék frissíteni de csak popup-ban ezt dobja:
ERROR:
AJAX Loading Error: Internal Server Error
Lehet,hogy az akeeba kavar be?
Letiltottam:
frissítésnél ezt dobja:
Hiba történt.
404 A komponens nem található
Jemie
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
Utolsó szerkesztés: 2016 aug. 03 20:28 jemie által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 aug. 03 21:22 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla! 3.4 frissítésekor AJAX Loading Error: Internal Server Error
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- schlepp
-
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2016 dec. 19 16:28 #3 Írta: schlepp
schlepp válaszolt a következő témában: Joomla! 3.4 frissítésekor AJAX Loading Error: Internal Server Error
Nekem hasonló problémám van, 3.6.2 --> 3.6.5
Némi különbség:
ERROR: Ajax loading error: error.
Ráadásul a vezérlőpultban ismeretlent ír.
Kipróbáltam az AdminTools-t a videónak megfelelően azonban a helyzet változatlan.
Ötlet?
Némi különbség:
ERROR: Ajax loading error: error.
Ráadásul a vezérlőpultban ismeretlent ír.
Kipróbáltam az AdminTools-t a videónak megfelelően azonban a helyzet változatlan.
Ötlet?

- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 dec. 20 22:33 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla! 3.4 frissítésekor AJAX Loading Error: Internal Server Error
Egy biztonsági mentés után, felülírod a fájlstruktúrát a legutolsó frissítőcsomaggal, majd javítod az adatbázist.
- schlepp
-
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2016 dec. 21 09:36 #5 Írta: schlepp
schlepp válaszolt a következő témában: Joomla! 3.4 frissítésekor AJAX Loading Error: Internal Server Error
Köszönöm a gyors választ.
Végső megoldásként én is arra gondoltam, hogy törlöm az egészet,újratelepítem és az utolsó mentést visszateszem.
Ezt szerettem volna elkerülni, de ha ez a megoldás, akkor ez a megoldás!
Végső megoldásként én is arra gondoltam, hogy törlöm az egészet,újratelepítem és az utolsó mentést visszateszem.
Ezt szerettem volna elkerülni, de ha ez a megoldás, akkor ez a megoldás!

- freepetya
-
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2016 dec. 21 09:48 #6 Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Joomla! 3.4 frissítésekor AJAX Loading Error: Internal Server Error
Szerintem Balázs nem egészen ezt javasolta

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Balázs
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 dec. 21 10:26 #7 Írta: Balázs
1. Biztonsági mentés létrehozása (Akeeba Backuppal).
2. Joomla_3.6.x_to_3.6.5-Stable-Patch_Package.zip csomag letöltése és a jelenlegi fájlstruktúra felülírása.
3. Joomla! admin -> Bővítmények -> Kezelés -> Adatbázis -> Fix
2. Joomla_3.6.x_to_3.6.5-Stable-Patch_Package.zip csomag letöltése és a jelenlegi fájlstruktúra felülírása.
3. Joomla! admin -> Bővítmények -> Kezelés -> Adatbázis -> Fix
- Tomy
-
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2017 máj. 07 21:27 - 2017 máj. 08 21:14 #8 Írta: Tomy
Tomy válaszolt a következő témában: Joomla! 3.4 frissítésekor AJAX Loading Error: Internal Server Error
Üdv. mindenkinek
Hasonló problémával küzdök én is, működő weboldalon joomla 3.6.5-ről 3.7-re történő frissítés elkezdésekor elindul az Akeeba Backup biztonsági mentés hibátlanul befejeződik.
Utána a joomla felülírásos frissítés nem indul el helyette lesz egy hiba tábla, melyen a webhely a következőket üzeni nekem.
ERROR: AJAX Loading Error: Nem található a nézet név típus előtag: Category, php.content View ezt a táblát be lehet zárni, és a joomla fájljainak frissítése folyamatban várjon... és ettől kezdve időtlen időkig lehet várni és nem történik semmi. Többféle frissítési módot is kipróbáltam (az itt ajálott videót is) de mindig ugyanez a hiba jön elő. Ezzel kapcsolatban ezt az infót találtam a neten itt www.itoctopus.com/ajax-loading-error-cat...ing-a-joomla-website de nem tudom hogyan lehetne ebből nekem (vagy másnak hasznosítani valamit) Ha valaki ennek a hibának a javításához tudna valamilyen ötletet adni, nagyon örülnék és szívesen megköszönném a segítő készségét.
Hasonló problémával küzdök én is, működő weboldalon joomla 3.6.5-ről 3.7-re történő frissítés elkezdésekor elindul az Akeeba Backup biztonsági mentés hibátlanul befejeződik.
Utána a joomla felülírásos frissítés nem indul el helyette lesz egy hiba tábla, melyen a webhely a következőket üzeni nekem.
ERROR: AJAX Loading Error: Nem található a nézet név típus előtag: Category, php.content View ezt a táblát be lehet zárni, és a joomla fájljainak frissítése folyamatban várjon... és ettől kezdve időtlen időkig lehet várni és nem történik semmi. Többféle frissítési módot is kipróbáltam (az itt ajálott videót is) de mindig ugyanez a hiba jön elő. Ezzel kapcsolatban ezt az infót találtam a neten itt www.itoctopus.com/ajax-loading-error-cat...ing-a-joomla-website de nem tudom hogyan lehetne ebből nekem (vagy másnak hasznosítani valamit) Ha valaki ennek a hibának a javításához tudna valamilyen ötletet adni, nagyon örülnék és szívesen megköszönném a segítő készségét.
Utolsó szerkesztés: 2017 máj. 08 21:14 Tomy által.
- neo76
-
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2017 máj. 25 11:06 #9 Írta: neo76
neo76 válaszolt a következő témában: Joomla! 3.4 frissítésekor AJAX Loading Error: Internal Server Error
Szevasztok!
Ugyanebbe futottam én is bele! Az az Admin Tools ami a videóban semmiképpen nem megoldás erre sajnos!
A probléma a szerverrel van azaz a tárhelyszolgáltatónál! (amikor felvettem a kapcsolatot a tárhely supporttal azt mondták fogjam meg és töltsem fel FTP-n kac kac... így ez a szolgáltató részemről fenékberugva! nem lesz egyszerű mert sok oldal van ott de szép lassan elköltöztetem mindet!)
Több másik szerverem van azon kívűl és soha egyiken sem jelenkezett ez a hiba!
Emellett meg olyan szépen haza lehet vágni egy ilyen félrecsúszott frissítéssel a backendet, hogy öröm nézni
Természetesen nem csak 3.4x-nél van ez a hiba hanem 3.7.0 -ról 3.7.2 -re frissítésnél is!
Azután rájöttem, hogy teszek rá magasról az Ajax error figyelmeztetésre csak egyszerüen fogom és újratöltöm az oldalt.. (volt, hogy 2x is kellet) de azután mindegyik oldalnál sikeresen végbement a frissítés!
Szóval semmi baja a frissítő csomagnak csak *****r a szerver! El kell onnan költöztetni az oldalt!
Ha valakinek igazán jó tárhely szolgáltató kell PM.-ben keressen!
Ugyanebbe futottam én is bele! Az az Admin Tools ami a videóban semmiképpen nem megoldás erre sajnos!
A probléma a szerverrel van azaz a tárhelyszolgáltatónál! (amikor felvettem a kapcsolatot a tárhely supporttal azt mondták fogjam meg és töltsem fel FTP-n kac kac... így ez a szolgáltató részemről fenékberugva! nem lesz egyszerű mert sok oldal van ott de szép lassan elköltöztetem mindet!)
Több másik szerverem van azon kívűl és soha egyiken sem jelenkezett ez a hiba!
Emellett meg olyan szépen haza lehet vágni egy ilyen félrecsúszott frissítéssel a backendet, hogy öröm nézni

Természetesen nem csak 3.4x-nél van ez a hiba hanem 3.7.0 -ról 3.7.2 -re frissítésnél is!
Azután rájöttem, hogy teszek rá magasról az Ajax error figyelmeztetésre csak egyszerüen fogom és újratöltöm az oldalt.. (volt, hogy 2x is kellet) de azután mindegyik oldalnál sikeresen végbement a frissítés!
Szóval semmi baja a frissítő csomagnak csak *****r a szerver! El kell onnan költöztetni az oldalt!
Ha valakinek igazán jó tárhely szolgáltató kell PM.-ben keressen!