- Köszönetek: 0
Joomla frissítés 3.4.8ról Joomla 3.5.1-re.
- Redpaladin
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
2016 júl. 06 11:40 #1 Írta: Redpaladin
Joomla frissítés 3.4.8ról Joomla 3.5.1-re. téma létrehozva Redpaladin által
Sziasztok!
Tárhelyszolgáltató valami módosítást végzett ahogy ő elmondásuk szerint php átlinkelés nem él többet. Ami által automatikus frissítés opció nem él továbbra... és így kérdésem,hogy ha felmásolom a tárhelyre a frissítőpackot 3.5.1-esét s felülírom FTPn keresztül az oldalon lévő 3.4.8as verziót az működhet?
Mert csináltam tesztoldalt s ott megcsináltam s működött de tudod bizonytalan vagyok! örülnék ha valaki megerősítené!
Tárhelyszolgáltató valami módosítást végzett ahogy ő elmondásuk szerint php átlinkelés nem él többet. Ami által automatikus frissítés opció nem él továbbra... és így kérdésem,hogy ha felmásolom a tárhelyre a frissítőpackot 3.5.1-esét s felülírom FTPn keresztül az oldalon lévő 3.4.8as verziót az működhet?
Mert csináltam tesztoldalt s ott megcsináltam s működött de tudod bizonytalan vagyok! örülnék ha valaki megerősítené!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 júl. 06 12:47 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla frissítés 3.4.8ról Joomla 3.5.1-re.
Frissítő csomagot tudsz használni a bővítménytelepítőn keresztül. Kérdés, hogy mit ért a szolgáltató átlinkelés alatt, ha tiltják, hogy kilásson a rendszer a frissítő szerverekre, akkor javasolt a szolgálatócsere, hisz ez az egyik legfontosabb eleme a rendszernek, hogy naprakész legyen.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- Redpaladin
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2016 júl. 06 13:18 #3 Írta: Redpaladin
Redpaladin válaszolt a következő témában: Joomla frissítés 3.4.8ról Joomla 3.5.1-re.
Egy ismerősé és nem fog váltani mert ahogy mondja eddig nem volt gondom velük... 
Bővítménykezelőn keresztül se tudok frissíteni ez a gond.

Bővítménykezelőn keresztül se tudok frissíteni ez a gond.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 júl. 06 14:04 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla frissítés 3.4.8ról Joomla 3.5.1-re.
Igen, a legelső törésig mindenki így van evvel.
Akkor le kellene vinni Wampserverre és ott befrissíteni, majd vissza.