Hogyan tudom átvinni az adataimat Wordpress alá?

Több
7 éve 3 hónapja #9798 Írta: laszlo.sovari
Szervusztok!
Hogyan tudok felnasználót minden adatával és jelszóval, rendelésével együtt úgy kinyerni, hogy át tudjam vinni egy másik weboldalra?
Ok: egy másik platformon (WP) el lett készítve a weboldal, még folynak a csiszolások, de a költöztetés óta(Joomla! to WordPress) vannak új regelők és vásárlók. Na őket (akik nem mentek át a költöztetéssel) hogyan lehet átvinni?
horgaszat-webshop.hu

SóváriLászló

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #9799 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan tudom átvinni az adataimat Wordpress alá?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: laszlo.sovari

Több
7 éve 3 hónapja #9800 Írta: laszlo.sovari
Eddig megvan. Ezen túl vagyok, sikeresen.
Ugye addig, amíg az új (WP) nincs komplett gatyába rázva, üzemel a másik/régi (Joomla!).
Ezalatt jöttek új felhasználók, akik a migrálással nem kerültek át a WP adatbázisba.
Na ezeket kellene most, az élesítés előtt még átvinni.

SóváriLászló

Több
7 éve 3 hónapja #9801 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan tudom átvinni az adataimat Wordpress alá?
Csak a Pro verzió viszi át a felhasználókat, a szintén fizetős kiegészítő pedig a Virtuemart -> Woocommerce migrációért felel.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: laszlo.sovari

Több
7 éve 3 hónapja #9812 Írta: laszlo.sovari
Igen.
Megvásároltam a prémium verziót a webshop modullal együtt, igen 100 euro-ba került.
Túl vagyok rajta.
A költöztetés egy adott napon, időpontban történt. Azóta eltelt 3 hét. Még most van kész az új. Ez idő alatt is üzemel a régi. Ezalatt jöttek a régire új vásárlók. Ezt a 12 vásárlót kívánom átvinni, akik azóta jöttek, amióta átköltöztettem a Joomla! oldalt adatbázisostul, felhasználóstul, mindenesül...
Tehát csak néhány vásárlók kívánnék utólag átköltöztetni.
Nagy valószínűséggel manuálisan fel fogom venni őket az új felületre.

SóváriLászló