- Köszönetek: 0
Hogyan tudom átvinni az adataimat Wordpress alá?
- laszlo.sovari
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
7 éve 3 hónapja #9798
Írta: laszlo.sovari
SóváriLászló
Hogyan tudom átvinni az adataimat Wordpress alá? téma létrehozva laszlo.sovari által
Szervusztok!
Hogyan tudok felnasználót minden adatával és jelszóval, rendelésével együtt úgy kinyerni, hogy át tudjam vinni egy másik weboldalra?
Ok: egy másik platformon (WP) el lett készítve a weboldal, még folynak a csiszolások, de a költöztetés óta(Joomla! to WordPress) vannak új regelők és vásárlók. Na őket (akik nem mentek át a költöztetéssel) hogyan lehet átvinni?
horgaszat-webshop.hu
Hogyan tudok felnasználót minden adatával és jelszóval, rendelésével együtt úgy kinyerni, hogy át tudjam vinni egy másik weboldalra?
Ok: egy másik platformon (WP) el lett készítve a weboldal, még folynak a csiszolások, de a költöztetés óta(Joomla! to WordPress) vannak új regelők és vásárlók. Na őket (akik nem mentek át a költöztetéssel) hogyan lehet átvinni?
horgaszat-webshop.hu
SóváriLászló
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #9799
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan tudom átvinni az adataimat Wordpress alá?
FG Joomla to WordPress Premium
(29.99€) +
Virtuemart add-on
(69.99€)
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: laszlo.sovari
- laszlo.sovari
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
7 éve 3 hónapja #9800
SóváriLászló
laszlo.sovari válaszolt a következő témában: Hogyan tudom átvinni az adataimat Wordpress alá?
Eddig megvan. Ezen túl vagyok, sikeresen.
Ugye addig, amíg az új (WP) nincs komplett gatyába rázva, üzemel a másik/régi (Joomla!).
Ezalatt jöttek új felhasználók, akik a migrálással nem kerültek át a WP adatbázisba.
Na ezeket kellene most, az élesítés előtt még átvinni.
Ugye addig, amíg az új (WP) nincs komplett gatyába rázva, üzemel a másik/régi (Joomla!).
Ezalatt jöttek új felhasználók, akik a migrálással nem kerültek át a WP adatbázisba.
Na ezeket kellene most, az élesítés előtt még átvinni.
SóváriLászló
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
7 éve 3 hónapja #9801
Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan tudom átvinni az adataimat Wordpress alá?
Csak a Pro verzió viszi át a felhasználókat, a szintén fizetős kiegészítő pedig a Virtuemart -> Woocommerce migrációért felel.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: laszlo.sovari
- laszlo.sovari
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
7 éve 3 hónapja #9812
SóváriLászló
laszlo.sovari válaszolt a következő témában: Hogyan tudom átvinni az adataimat Wordpress alá?
Igen.
Megvásároltam a prémium verziót a webshop modullal együtt, igen 100 euro-ba került.
Túl vagyok rajta.
A költöztetés egy adott napon, időpontban történt. Azóta eltelt 3 hét. Még most van kész az új. Ez idő alatt is üzemel a régi. Ezalatt jöttek a régire új vásárlók. Ezt a 12 vásárlót kívánom átvinni, akik azóta jöttek, amióta átköltöztettem a Joomla! oldalt adatbázisostul, felhasználóstul, mindenesül...
Tehát csak néhány vásárlók kívánnék utólag átköltöztetni.
Nagy valószínűséggel manuálisan fel fogom venni őket az új felületre.
Megvásároltam a prémium verziót a webshop modullal együtt, igen 100 euro-ba került.
Túl vagyok rajta.
A költöztetés egy adott napon, időpontban történt. Azóta eltelt 3 hét. Még most van kész az új. Ez idő alatt is üzemel a régi. Ezalatt jöttek a régire új vásárlók. Ezt a 12 vásárlót kívánom átvinni, akik azóta jöttek, amióta átköltöztettem a Joomla! oldalt adatbázisostul, felhasználóstul, mindenesül...
Tehát csak néhány vásárlók kívánnék utólag átköltöztetni.
Nagy valószínűséggel manuálisan fel fogom venni őket az új felületre.
SóváriLászló