A sablonok migrálhatók vagy csak a pozíciók?
- Ati
-
Témaindító
- Látogató
-
2015 dec. 04 22:05 - 2015 dec. 15 20:49 #1 Írta: Ati
A sablonok migrálhatók vagy csak a pozíciók? téma létrehozva Ati által
Hy.
Adott egy oldal 1.5.9-es joomlával. regmigratort használva végigcsináltam, amit kell, (új oldal 3.4.5ös joomla, majd frissítés 3.4.6-ra és magyar fileok telepítése) szépen le is futott, a cikkeket, menüket átrakta, viszont a sablonokat nem. Beállításoknál a template résznél a pozíció megtartása igenre van állítva.
Valakinek tipp? Vagy az 1.5.9es sablon annyira régi, hogy már a RED sem boldogul vele?
Köszi
Adott egy oldal 1.5.9-es joomlával. regmigratort használva végigcsináltam, amit kell, (új oldal 3.4.5ös joomla, majd frissítés 3.4.6-ra és magyar fileok telepítése) szépen le is futott, a cikkeket, menüket átrakta, viszont a sablonokat nem. Beállításoknál a template résznél a pozíció megtartása igenre van állítva.
Valakinek tipp? Vagy az 1.5.9es sablon annyira régi, hogy már a RED sem boldogul vele?
Köszi
Utolsó szerkesztés: 2015 dec. 15 20:49 Ati által. Indoklás: Más probléma
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Kevesebb Több
2016 máj. 03 13:21 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: A sablonok migrálhatók vagy csak a pozíciók?
A pozíciókat valószínűleg át is viszi, vagyis a moduloknál a régi pozíciók lesznek definiálva. Ugye, ha az új sablonod esetében nem ezeket használod, akkor gyakorlatilag hasztalan.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- Ati
-
Témaindító
- Látogató
-
2016 máj. 03 14:20 #3 Írta: Ati
Ati válaszolt a következő témában: A sablonok migrálhatók vagy csak a pozíciók?
Azóta megoldottam, fogtam és újragyártottam a nulláról