- Fórum
- Joomla!
- Frissítés és migráció
- Joomla 3.5-re való frissítéskor "Could not open update site" hiba
Joomla 3.5-re való frissítéskor "Could not open update site" hiba
- bgabor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2016 márc. 31 14:34 #1 Írta: bgabor
Joomla 3.5-re való frissítéskor "Could not open update site" hiba téma létrehozva bgabor által
Sziasztok!
A segítségeteket kérem a következőben. Eddig FTP-n keresztül szoktam frissíteni az oldalaimon a Joomla-t, de ha már van lehetőség rá, hogy rendszeren belül lehessen frissíteni, szeretném kihasználni.
Joomla 3.4.3-ról frissítenék, de nem engedi (képet mellékelem). Valószínűleg PHP beállítás lesz, csak nem tudom, mihez nyúljak.
A segítségeteket kérem a következőben. Eddig FTP-n keresztül szoktam frissíteni az oldalaimon a Joomla-t, de ha már van lehetőség rá, hogy rendszeren belül lehessen frissíteni, szeretném kihasználni.
Joomla 3.4.3-ról frissítenék, de nem engedi (képet mellékelem). Valószínűleg PHP beállítás lesz, csak nem tudom, mihez nyúljak.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 márc. 31 15:56 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla 3.5-re való frissítéskor "Could not open update site" hiba
A frissítési értesítést megkapod, hogy van új verzió, vagy ezeket a hibákat akkor kapod, amikor frissítéseket keresel?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- bgabor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
2016 márc. 31 17:38 #3 Írta: bgabor
bgabor válaszolt a következő témában: Joomla 3.5-re való frissítéskor "Could not open update site" hiba
Nem kapok értesítést, a Bővítménykezelőben frissítés kereséskor jön a mellékelt hibaüzenet. Nyelvet sem enged telepíteni.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 márc. 31 18:04 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla 3.5-re való frissítéskor "Could not open update site" hiba
cURL vagy fopen() mindenképpen kell, hogy kilásson a rendszer.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bgabor
- bgabor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
2016 márc. 31 18:22 #5 Írta: bgabor
bgabor válaszolt a következő témában: Joomla 3.5-re való frissítéskor "Could not open update site" hiba
A tárhelyemen teljes jogú PHP futtatást állítottam be, így a letiltott PHP függvények is eltűntek. Így már sikerült rendben. Előzőleg próbáltam a php.ini-ben az allow_url_fopen-t on-ra állítani, de nem engedte. Lehet, hogy a biztonság miatt érdemes lesz visszaállnom és időnként átállítanom a frissítés idejére. Még vannak 1.5-ös oldalaim is, amiket frissítenem kell.
Köszönöm szépen a segítséget.
Köszönöm szépen a segítséget.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 márc. 31 19:32 #6 Írta: Balázs
Ahhoz, hogy naprakész legyen az oldalad, érdemes engedélyezni, hogy letudja kérni mindig az új frissítéseket.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bgabor