file Joomla 3.4 Gantry4 rendszerről J3.5 Gantry 5-re lehetséges?

Több
2016 márc. 26 01:41 #1 Írta: Petronella
Azt tudom, hogy a Gantry 4 nem kompatibilis a Gantry 5-tel, de ha szeretném egy másik szerveren a meglévő J3.4 / Gantry4 rendszert Joomla 3.5.0-ra feltenni Gantry 5-tel akkor megoldható, hogy Akeeba Backuppal átmentem az új szerverre a régi rendszert, majd leszedem a Gantry 4-et, feltelepítem a Gantry 5-öt, felteszem az Oxygent és beállítom?

Azért kérdezem, mert bár szerettem volna nulláról felépíteni az új szerveren az oldalt, de sajnos nem tudom a menüt kiexportálni. A J2XML sajnos nem tudja a menüt kiexportálni csak a kategóriákat és a tartalmat, illetve azt sem, mert üres oldallal leáll. (Hiába állítottam a php.ini-ben timeoutokat be és fájlméreteket is.)

Valójában nagyon jó lenne, ha frissen tudnám telepíteni az új szerverre, de nincs ingyenes megoldás az áttelepítéshez, és nekem csak a tartalmat, menüket és kategóriákat kellene. Elég sok, és ezért nem tudom egyesével létrehozni.

Van arra ötlet, hogyan lehetne a menüt, kategóriát, tartalmat kiexportálni és beimportálni az új szerverre? Vagy mysql-ben kidumpolom az adattáblákat akkor az járható út?

Illetve visszatérve az első kérdésre, működni fog az oldal, ha átrakom Akeeba backuppal az új szerverre a régit, leszedem a Gantry 4-et és Gantry 5-öt teszek fel?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2016 márc. 26 08:30 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla 3.4 Gantry4 rendszerről J3.5 Gantry 5-re lehetséges?
A Gantry 4/5 fut Joomla! 3.5-ön is így nagy akadálya nincs. A megfelelő táblákat tudod természetesen exportálni/importálni.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Petronella

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2016 márc. 26 08:52 #3 Írta: Petronella
Petronella válaszolt a következő témában: Joomla 3.4 Gantry4 rendszerről J3.5 Gantry 5-re lehetséges?
Köszi, lehet kicsit túlbonyolítottam a kérdést. Megpróbálom a mysql-es áttelepítést. Köszi!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!