- Köszönetek: 0
J2xml használat után kategória/menü hiba
- Cruzito76
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2016 febr. 18 14:15 - 2016 febr. 18 14:36 #1 Írta: Cruzito76
J2xml használat után kategória/menü hiba téma létrehozva Cruzito76 által
Sziasztok!
Egy ötéves joomla 1,5-ös oldalt kellene átvinnem egy új helyre, már joomla 3 alá. Feltettem a j2xml 1.5-ös hozzávalóit, az új helyre a 3-asét.
Minden szépen lefut, átexportálom a cikkeket, a kategóriákat, felhasználót stb. Cikkek be is kerülnek az adatbázisba, meg is jelennek főoldalon, a vonatkozó menükben azokban nem.
Most nézem át huszadszorra, hogy nem hagytam -e ki valamit, de semmit nem találok. Ha próbaképp létrehozok most már az oldalon új menüpontot/kategóriát és cikket, ami kategória blog vagy kategória lista nézetbe kerülne, azzal is ez a helyzet. Valamit szétbombázott a j2xml?
Ránézne valaki, hogy mi lehet a gond?
j1.5 oldal: zalaegerszeg.lutheran.hu
j3 oldal: zegev.hu
Nagyon köszönöm előre is!
Egy ötéves joomla 1,5-ös oldalt kellene átvinnem egy új helyre, már joomla 3 alá. Feltettem a j2xml 1.5-ös hozzávalóit, az új helyre a 3-asét.
Minden szépen lefut, átexportálom a cikkeket, a kategóriákat, felhasználót stb. Cikkek be is kerülnek az adatbázisba, meg is jelennek főoldalon, a vonatkozó menükben azokban nem.
Most nézem át huszadszorra, hogy nem hagytam -e ki valamit, de semmit nem találok. Ha próbaképp létrehozok most már az oldalon új menüpontot/kategóriát és cikket, ami kategória blog vagy kategória lista nézetbe kerülne, azzal is ez a helyzet. Valamit szétbombázott a j2xml?
Ránézne valaki, hogy mi lehet a gond?
j1.5 oldal: zalaegerszeg.lutheran.hu
j3 oldal: zegev.hu
Nagyon köszönöm előre is!
Utolsó szerkesztés: 2016 febr. 18 14:36 Cruzito76 által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Cruzito76
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2016 febr. 18 17:45 #2 Írta: Cruzito76
Cruzito76 válaszolt a következő témában: J2xml használat után kategória/menü hiba
Megoldoldottam, köszönöm.
Figyelni kell a j2xml-re, mert néha kicsit bezavarodik. Törlés, újratelepítés, új exportálás és importálás után minden jó.
Figyelni kell a j2xml-re, mert néha kicsit bezavarodik. Törlés, újratelepítés, új exportálás és importálás után minden jó.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 febr. 19 11:14 - 2016 febr. 19 13:24 #3 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: J2xml használat után kategória/menü hiba
Sajnos én még nem használtam a J2XML-t, így érdemben nem tudtam volna hozzászólni, de a lényeg, hogy sikerült megoldani a problémát.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 2016 febr. 19 13:24 Balázs által.
- Cruzito76
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2016 febr. 19 13:00 #4 Írta: Cruzito76
Cruzito76 válaszolt a következő témában: J2xml használat után kategória/menü hiba
Köszönöm szépen Balázs. 
Közben adódott egy új gondom, felteszem a vonatkozó részhez egy topicban.

Közben adódott egy új gondom, felteszem a vonatkozó részhez egy topicban.