- Köszönetek: 0
404-es hibát dob a redMIGRATOR segítségével elvégzett migrálás
- lajos63
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2015 dec. 28 21:01 #1 Írta: lajos63
404-es hibát dob a redMIGRATOR segítségével elvégzett migrálás téma létrehozva lajos63 által
Sziasztok,
én megpróbáltam migrálni egy Joomla 1.5.24-es WEBet 3.4.8-ra. A redMIGRATOR verziója 1.6.0. A tárhelyen létrehoztam egy új adatbázist (MySQL 5.6.22, PHP 5.6.5), majd egy másik könyvtárba feltelepítettem a Joomla-t. A működő Joomla-ra feltelepítettem a redMIGRATOR plugint, az újra a komponenst, beállítottam mindkét oldalon azonosra a Security Key-t.
Mindkét módszerrel megpróbáltam (step-by-step), és azt az eredményt írja ki, hogy SUCCESS, de egyik módszerrel sem hozta át a webtartalmat. Az új Jommla 404-es hibára fut, és az Admin felületen is üresnek látszik minden.
Van ötletetek, hogy mi lehet a baj?
Köszi!
én megpróbáltam migrálni egy Joomla 1.5.24-es WEBet 3.4.8-ra. A redMIGRATOR verziója 1.6.0. A tárhelyen létrehoztam egy új adatbázist (MySQL 5.6.22, PHP 5.6.5), majd egy másik könyvtárba feltelepítettem a Joomla-t. A működő Joomla-ra feltelepítettem a redMIGRATOR plugint, az újra a komponenst, beállítottam mindkét oldalon azonosra a Security Key-t.
Mindkét módszerrel megpróbáltam (step-by-step), és azt az eredményt írja ki, hogy SUCCESS, de egyik módszerrel sem hozta át a webtartalmat. Az új Jommla 404-es hibára fut, és az Admin felületen is üresnek látszik minden.
Van ötletetek, hogy mi lehet a baj?
Köszi!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2015 dec. 29 10:07 - 2015 dec. 29 10:11 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: 404-es hibát dob a redMIGRATOR segítségével elvégzett migrálás
Az admin felületen mit látsz, továbbra is egy üres 3.x-es Joomlát? Amúgy előfordulhat, hogy a Redmigrator már nem igazán van frissítve, így lehetséges, hogy az a jobb megoldás, ha előbb 2.5-re migrálsz és onnan a belső frissítővel 3-asra.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 2015 dec. 29 10:11 Balázs által.
- lajos63
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2015 dec. 31 13:02 #3 Írta: lajos63
lajos63 válaszolt a következő témában: 404-es hibát dob a redMIGRATOR segítségével elvégzett migrálás
Kedves Balázs, köszi szépen a választ!
Igen, teljesen üres a 3-as. Megpróbálom 2 lépésben.
Még egy kérdés: a migrálás a template-e(ke)t is áthozza?
Igen, teljesen üres a 3-as. Megpróbálom 2 lépésben.
Még egy kérdés: a migrálás a template-e(ke)t is áthozza?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2015 dec. 31 16:33 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: 404-es hibát dob a redMIGRATOR segítségével elvégzett migrálás
Sajnos nem, így új sablon után kell nézned a migrálás után.