Joomla frissítés 3.4.1-ről 3.4.5-re. Localhost szerveren error!
- Quwick
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
7 éve 10 hónapja #8547
Írta: Quwick
"Ha magunkhoz veszünk egy éhező kutyát és enni adunk neki, akkor soha nem fog megharapni. Ez a különbség a kutya és az ember között." kutyanet.hu
Joomla frissítés 3.4.1-ről 3.4.5-re. Localhost szerveren error! téma létrehozva Quwick által
Sziasztok!
Van egy munkám, amit mentésből (Akeeba) kell továbbfejlesztenem.
Localost (Apache Version 2.2.22; PHP Version 5.4.3) szerverre feltettem.
Sajnos már elég sokat dolgoztam rajta és közben nem készítettem mentést. Pár hét után feltűnt, hogy frissíteni kell a Joomla verziót, mert 3.4.1-es.
A komponens menü Joomla frissítése funkció felajánlotta az automatikus frissítést: Joomla_3.4.x_to_3.4.5-Stable-Patch_Package.zip
Ezt lehet nem kellett volna! Szinte azonnal felugrott a hibaüzenet:
ERROR:
The archive file is corrupt, truncated or archive parts are missing
Innentől már hiába végeztem el a gépre letöltött frissítés telepítését, a weboldal sablonfájlját (Vina Bonnie) nem lehet szerkeszteni, mert a mentés gomb, bezárás gomb, stb. inaktív minden böngészővel. (A Joomla többi sablonja jó.)
Előzmények, cache, session tábla ürítve. Sablon uninstall – install sem segít.
(Újra feltettem a mentést más néven, megismételtem a lépéseket, és újra inaktívak a gombok.)
Van ötletetek a visszaállításra, vagy a javításra?
Van egy munkám, amit mentésből (Akeeba) kell továbbfejlesztenem.
Localost (Apache Version 2.2.22; PHP Version 5.4.3) szerverre feltettem.
Sajnos már elég sokat dolgoztam rajta és közben nem készítettem mentést. Pár hét után feltűnt, hogy frissíteni kell a Joomla verziót, mert 3.4.1-es.
A komponens menü Joomla frissítése funkció felajánlotta az automatikus frissítést: Joomla_3.4.x_to_3.4.5-Stable-Patch_Package.zip
Ezt lehet nem kellett volna! Szinte azonnal felugrott a hibaüzenet:
ERROR:
The archive file is corrupt, truncated or archive parts are missing
Innentől már hiába végeztem el a gépre letöltött frissítés telepítését, a weboldal sablonfájlját (Vina Bonnie) nem lehet szerkeszteni, mert a mentés gomb, bezárás gomb, stb. inaktív minden böngészővel. (A Joomla többi sablonja jó.)
Előzmények, cache, session tábla ürítve. Sablon uninstall – install sem segít.
(Újra feltettem a mentést más néven, megismételtem a lépéseket, és újra inaktívak a gombok.)
Van ötletetek a visszaállításra, vagy a javításra?
"Ha magunkhoz veszünk egy éhező kutyát és enni adunk neki, akkor soha nem fog megharapni. Ez a különbség a kutya és az ember között." kutyanet.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
7 éve 10 hónapja #8548
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla frissítés 3.4.1-ről 3.4.5-re. Localhost szerveren error!
Amikor megismételted a lépéseket, utána már felfrissült 3.4.5-re?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Quwick
- Quwick
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
7 éve 10 hónapja #8551
Quwick válaszolt a következő témában: Joomla frissítés 3.4.1-ről 3.4.5-re. Localhost szerveren error!
Köszi Balázs, hogy olvasol!
Nem, nem frissül!
Akár hányszor teszem fel újra a kapott mentést localhostra, a frissítés nem sikerül. Most, hogy erről beszélünk, viszont eszembe jutott, hogy keresek egy korábbi alap joomla verziót, azt felteszem, és megpróbálom frissíteni.
Nem, nem frissül!
Akár hányszor teszem fel újra a kapott mentést localhostra, a frissítés nem sikerül. Most, hogy erről beszélünk, viszont eszembe jutott, hogy keresek egy korábbi alap joomla verziót, azt felteszem, és megpróbálom frissíteni.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #8554
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla frissítés 3.4.1-ről 3.4.5-re. Localhost szerveren error!
Igen, azt érdemes lenne megnézni, hogy alapból tudsz-e frissíteni, ha igen, akkor szerintem próbáld meg azt, hogy kisebb csomagokkal frissítesz (3.4.1->3.4.2->3.4.3->3.4.3->3.4.4->3.4.5):
github.com/joomla/joomla-cms/releases
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja Balázs által.
- Quwick
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
7 éve 10 hónapja #8557
Quwick válaszolt a következő témában: Joomla frissítés 3.4.1-ről 3.4.5-re. Localhost szerveren error!
Telepítettem a Joomla_3.4.1-Stable-Full_Package-t, de ez is hibát ad a frissítéskor!
Ezek szerint a Localhost beállításaimnál van a gond!
Így már sajna kettő kérdésem is van!
Ha sikerül is a Localhost beállítás a hibás oldalamat hogyan tudom visszaállítani? Esetleg valakinek van ötlete a Localhost beállításával kapcsolatban?
(Szerintem a Localhost konfigja után automatikusan nem fog megjavulni a mentés és a többi gomb. Nem szeretném törölni az eddigi munkát.)
Köszi
Ezek szerint a Localhost beállításaimnál van a gond!
Így már sajna kettő kérdésem is van!
Ha sikerül is a Localhost beállítás a hibás oldalamat hogyan tudom visszaállítani? Esetleg valakinek van ötlete a Localhost beállításával kapcsolatban?
(Szerintem a Localhost konfigja után automatikusan nem fog megjavulni a mentés és a többi gomb. Nem szeretném törölni az eddigi munkát.)
Köszi
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
7 éve 10 hónapja #8558
Amit legelőszőr meg kellene nézned, hogy van-e tmp mappád és írható-e? (Rendszer->Rendszerinformációk->Mappaengedélyek, itt minden írható?)