Joomla frissítés utáni hibaüzenet 3.3.6-ról 3.4-re

Több
7 éve 11 hónapja #8340 Írta: Keanu
Frissítettem a joomal 3.3.6-ot a legújabb 3.4.4 -re.
Először kezdi azzal, hogy kiírja ezt a hibaüzenetet:

1062 Duplicate entry '801' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `xxx_extensions` (`name`, `type`, `element`, `folder`, `client_id`, `enabled`, `access`, `protected`, `manifest_cache`, `params`, `custom_data`, `system_data`, `checked_out`, `checked_out_time`, `ordering`, `state`) VALUES ('weblinks', 'package', 'pkg_weblinks', '', 0, 1, 1, 0, '', '', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 0, 0);

Ezután a backend első ránézésre látszólag rendben dolgozik. A frontend viszont nem. A főoldalam helyett csak az oldalam címe jelenik meg a bal felső sarokban írottan és más semmi csak fehér képernyő. Nézegettem, azt hiszem az aloldalakat megjelenítette. Mivel az éjjel nem találtam rá megoldást így visszaraktam az utolsó mentésem minden fájlját és az adatbázist. Addig nem ugrom neki újra még nem tudom pontosan mit kellene tennem.

Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 11 hónapja #8344 Írta: kocsislaci
Szia!

Próbáld meg ezt!

Több
7 éve 11 hónapja #8351 Írta: Balázs
Adminisztrátori oldal -> Bővítmények -> Kezelés -> Adatbázis -> Javítás

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #8360 Írta: Keanu
Nem egészen világos számomra, hogy ez most hogy lehetne hasznomra hasznos. Segítenél benne? Mit csináljak ezzel? Töltsem le ezt a fájlt. Nekem nincs is ilyen a joomlamban. Ez nem egy 3.4.4-es fájl? Nekem még csak a 3.3.6 van fent , mert visszaraktam ezt, miután a hibakódot bedobta. Gondoltam akkor a legutolsó működő maradjon addig.

Ja neeeem. Az alap, hogy az adatbázis javításra rámentem a végén. Nem oldotta meg.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 11 hónapja Keanu által.

Több
7 éve 11 hónapja #8363 Írta: Balázs
Szerintem megpróbálhatnád azt, hogy ha nem használod a Webles hivatkozások komponenst, akkor azt eltávolítod.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu