- Köszönetek: 0
2.5-ről 3.4.1-re migrálás után a Remember me kikapcsolásakor hibaüzenet
- labor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
8 éve 6 hónapja #7183
Írta: labor
2.5-ről 3.4.1-re migrálás után a Remember me kikapcsolásakor hibaüzenet téma létrehozva labor által
Ez jelenik meg:
Notice: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' in /home/{...}/public_html/plugins/content/gmapfp/gmapfp.php on line 17 Notice: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' in /home/{...}/public_html/plugins/content/gmapfp/gmapfp.php on line 17 Notice: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' in /home/{...}/public_html/plugins/content/gmapfp/gmapfp.php on line 17 Notice: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' in /home/{...}/public_html/plugins/content/gmapfp/gmapfp.php on line 17 Warning: require_once(/home/{...}/public_htmlDScomponentsDScom_gmapfpDSmodelsDSgmapfp.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/{...}/public_html/plugins/content/gmapfp/gmapfp.php on line 17 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/{...}/public_htmlDScomponentsDScom_gmapfpDSmodelsDSgmapfp.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/{...}/public_html/plugins/content/gmapfp/gmapfp.php on line 17
Ráadásul a websiten is ez jelenik meg.
Lehet ezt javítani?
Notice: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' in /home/{...}/public_html/plugins/content/gmapfp/gmapfp.php on line 17 Notice: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' in /home/{...}/public_html/plugins/content/gmapfp/gmapfp.php on line 17 Notice: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' in /home/{...}/public_html/plugins/content/gmapfp/gmapfp.php on line 17 Notice: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' in /home/{...}/public_html/plugins/content/gmapfp/gmapfp.php on line 17 Warning: require_once(/home/{...}/public_htmlDScomponentsDScom_gmapfpDSmodelsDSgmapfp.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/{...}/public_html/plugins/content/gmapfp/gmapfp.php on line 17 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/{...}/public_htmlDScomponentsDScom_gmapfpDSmodelsDSgmapfp.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/{...}/public_html/plugins/content/gmapfp/gmapfp.php on line 17
Ráadásul a websiten is ez jelenik meg.
Lehet ezt javítani?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- freepetya
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
8 éve 6 hónapja #7184
Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: 2.5-ről 3.4.1-re migrálás után a Remember me kikapcsolásakor hibaüzenet
- labor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #7185

Esetleg tömören és magyarul nagy kérés volna?
labor válaszolt a következő témában: 2.5-ről 3.4.1-re migrálás után a Remember me kikapcsolásakor hibaüzenet
Ártatlan kezdőként nekem ez sokfreepetya írta: stackoverflow.com/questions/18503023/joo...ndefined-constant-ds

Esetleg tömören és magyarul nagy kérés volna?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja labor által.
- freepetya
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
8 éve 6 hónapja #7186
Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: 2.5-ről 3.4.1-re migrálás után a Remember me kikapcsolásakor hibaüzenet
A hiba amiatt van mert a joomla 3. -ból kivették a DS konstanst viszont nálad a hibaüzenetben szereplő plugin erre hivatkozik. Két lehetőség van. A plugint kikapcsolod, vagy a mellékelt leírás szerint beilleszted a megadott sort. A frissítést egyébként célszerű úgy végezni, hogy minden kiegészítőt kikapcsolsz. Egyéb iránt mindenképpen frissítened kell a használt kiegészítőket joomla 3 kompatibilis verzióra.
- labor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #7187
labor válaszolt a következő témában: 2.5-ről 3.4.1-re migrálás után a Remember me kikapcsolásakor hibaüzenet
Megpróbáltam kikapcsolni a plugint, de ha az admin bármelyik belső oldalához szeretnék hozzáférni, ugyanezt a hibaüzenetet kapom. Az admin menü működik, de például a Beépülő kezelőben bármelyik plugint próbálom megnyitni, ugyanezt a hibaüzenetet kapom. Sőt most látom, hogy a websiton is ez látszik :woohoo: .
A beillesztést még meg tudom oldani, de melyik fájlba kell beilleszteni?
A frissítés "lépésről lépésre" leírásban sajnos nem szerepelt, hogy kapcsoljam ki az összes plugint...
(Míg el nem felejtem: nagyon köszönöm az eddigieket!)
A beillesztést még meg tudom oldani, de melyik fájlba kell beilleszteni?
A frissítés "lépésről lépésre" leírásban sajnos nem szerepelt, hogy kapcsoljam ki az összes plugint...
(Míg el nem felejtem: nagyon köszönöm az eddigieket!)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja labor által.
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #7188
Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Zotius válaszolt a következő témában: 2.5-ről 3.4.1-re migrálás után a Remember me kikapcsolásakor hibaüzenet
Az általad bemásolt hibaüzenetben láthatóak szerint ez a
GMapFP
komponens miatt van.
Szerintem telepítsd ennek a Joomla 3.x-hez készített változatát a 2.x-es helyett.
Szerintem telepítsd ennek a Joomla 3.x-hez készített változatát a 2.x-es helyett.
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja Zotius által.