Joomla! 3-ra való frissítés után a következő üzenet fogad: 1146 - Hiba történt. Table 'postinstall_messages' doesn't exist

Több
8 éve 11 hónapja #6210 Írta: harkaly
Szia!

Frissítettem, 1146-os hibát ír ki.
Nem működik az admin felület és az oldal sem.
Hogy lehet javítani?
Köszi

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 11 hónapja #6211 Írta: Isodius
Szia!

Tapasztalataim alapján jobban jársz, ha frissítés előtt eltávolítasz minden pluszba feltelepített kiegészítőt és csak az alap Joomlát frissíted, majd utána mindent újratelepítesz. Nem kis munka, de így legalább működik. Ha a kiegészítők adatbázisát elmented, akkor talán nem kell őket újra beállítgatnod. (Ezt már kiegészítő válogatja.)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: harkaly

Több
8 éve 11 hónapja #6214 Írta: Balázs

harkaly írta: Szia!

Frissítettem, 1146-os hibát ír ki.
Nem működik az admin felület és az oldal sem.
Hogy lehet javítani?
Köszi

Pontosan mi a hibaüzenetet + milyen bővítmények vannak telepítve az alaprendszeren kívül?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
8 éve 11 hónapja #6217 Írta: harkaly
Ezt a hibaüzenetet kapom:
1146 - Hiba történt.
Table 'honlap.jos06_postinstall_messages' doesn't exist SQL=SHOW FULL COLUMNS FROM `jos06_postinstall_messages`

Ezek a komponensek vannak telepítve:
Akeeba Backup
Docman
Phoca Gallery

Több
8 éve 11 hónapja #6218 Írta: Balázs
A hibaüzenet alapján hiányik a postinstall_messages táblád, ezért ezt pótolni kellene kézzel. Be kellene menned a PhpMyAdminba, és az SQL fülnél hozzá kellene adnod a következő sorokat:
Code:
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos06_postinstall_messages` ( `postinstall_message_id` bigint(20) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT, `extension_id` bigint(20) NOT NULL DEFAULT '700' COMMENT 'FK to #__extensions', `title_key` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '' COMMENT 'Lang key for the title', `description_key` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '' COMMENT 'Lang key for description', `action_key` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '', `language_extension` varchar(255) NOT NULL DEFAULT 'com_postinstall' COMMENT 'Extension holding lang keys', `language_client_id` tinyint(3) NOT NULL DEFAULT '1', `type` varchar(10) NOT NULL DEFAULT 'link' COMMENT 'Message type - message, link, action', `action_file` varchar(255) DEFAULT '' COMMENT 'RAD URI to the PHP file containing action method', `action` varchar(255) DEFAULT '' COMMENT 'Action method name or URL', `condition_file` varchar(255) DEFAULT NULL COMMENT 'RAD URI to file holding display condition method', `condition_method` varchar(255) DEFAULT NULL COMMENT 'Display condition method, must return boolean', `version_introduced` varchar(50) NOT NULL DEFAULT '3.2.0' COMMENT 'Version when this message was introduced', `enabled` tinyint(3) NOT NULL DEFAULT '1', PRIMARY KEY (`postinstall_message_id`) ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=4 ;

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: harkaly

Több
8 éve 11 hónapja #6261 Írta: sanya93
nekem is ez a hiba lépett fel, a Balázs általi sql-t megcsináltam, utána egy 2.5 kinézetű admin felületet kapok, de csak a vezélőpult müködik a többi helyen fehér oldal. Szerintem nem lehet 2.5-ről 3-ra áttérni ha már vannak telepítve dolgok, Csak egy alap 2.5 lehet áttelepíteni