- Köszönetek: 0
- Fórum
- Joomla!
- Frissítés és migráció
- Hogyan frissíthetek Joomla! 1.5.15-ös verziómat, a lefrisebb kiadásra?
Hogyan frissíthetek Joomla! 1.5.15-ös verziómat, a lefrisebb kiadásra?
- legiosaink
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2014 máj. 17 08:13 #1 Írta: legiosaink
Hogyan frissíthetek Joomla! 1.5.15-ös verziómat, a lefrisebb kiadásra? téma létrehozva legiosaink által
Sziasztok!
Kicsit új vagyok itt, annyira hogy ma regisztráltam.
Sajnos eléggé fapados vagyok és hát a honlap is az, amit csinálok, így hát arra gondoltam, kérek egy kis segítséget a profiktól. Az a szitu, hogy anno csináltam egy honlapot, amihez a Joomlát használtam alapul, de sajnos úgy érzem kicsit lemaradtam, hiszen 1.5.15-ös verzió van fenn, amit szerintem éppen ideje lenne már egy kicsit felfrissíteni.
Ebben szeretném kérni a segítségeteket! Hogyan, miként, kivel, merre?
Előre is köszi!
Kicsit új vagyok itt, annyira hogy ma regisztráltam.

Sajnos eléggé fapados vagyok és hát a honlap is az, amit csinálok, így hát arra gondoltam, kérek egy kis segítséget a profiktól. Az a szitu, hogy anno csináltam egy honlapot, amihez a Joomlát használtam alapul, de sajnos úgy érzem kicsit lemaradtam, hiszen 1.5.15-ös verzió van fenn, amit szerintem éppen ideje lenne már egy kicsit felfrissíteni.
Ebben szeretném kérni a segítségeteket! Hogyan, miként, kivel, merre?
Előre is köszi!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2014 máj. 17 12:02 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan frissíthetek Joomla! 1.5.15-ös verziómat, a lefrisebb kiadásra?
Javasolt téma:
Joomla 1.5.x - 2.5.x migrálás jUpgrade segítségével
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!