- Köszönetek: 3
A kézikönyv harmadik pontja szerint telepítsem fel a Joomlát. Mit tegyek ha már van egy telepített Joomlám?
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
9 éve 7 hónapja #4054
Írta: Pappy
A kézikönyv harmadik pontja szerint telepítsem fel a Joomlát. Mit tegyek ha már van egy telepített Joomlám? téma létrehozva Pappy által
Akkor nem értem.
a kézikönyv wamp telepítés utáni harmadik pontja így kezd.
Harmadik körben telepítsük fel a Joomlát a gépünkre:
akkor most nekem mi a dolgom ha fenn van a wamp?
ha a joomlát nem kell telepíteni?
a kézikönyv wamp telepítés utáni harmadik pontja így kezd.
Harmadik körben telepítsük fel a Joomlát a gépünkre:
akkor most nekem mi a dolgom ha fenn van a wamp?
ha a joomlát nem kell telepíteni?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #4055
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: A kézikönyv harmadik pontja szerint telepítsem fel a Joomlát. Mit tegyek ha már van egy telepített Joomlám?
Neked a
Joomla áttelepítése
részre van szükséged, mivel van már egy Joomlád.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja Balázs által.
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
9 éve 7 hónapja #4058
Pappy válaszolt a következő témában: A kézikönyv harmadik pontja szerint telepítsem fel a Joomlát. Mit tegyek ha már van egy telepített Joomlám?
Élesítsük a localhoston a lementett oldalunkat. ez a pont 4 a migrálós kézikönyvben, tehát akkor innen kell folytatni.
Ezt úgy érem el, hogy az akeeba mentést leszedem valahogy, ami most nem megy még, de remélem holnapra megoldódhat a dolog.
Amit aztán a wamp\www mappába kell feltöltenem? esetleg kickstartal?
elnézésed kérem megint az értetlenkedésért, szűz terület nekem a migrálás, összeszedtem a bátorságom, de most a wamp kicsit bekavart ebbe, és inkább kérdezek, mint hibázom.
Ezt úgy érem el, hogy az akeeba mentést leszedem valahogy, ami most nem megy még, de remélem holnapra megoldódhat a dolog.
Amit aztán a wamp\www mappába kell feltöltenem? esetleg kickstartal?
elnézésed kérem megint az értetlenkedésért, szűz terület nekem a migrálás, összeszedtem a bátorságom, de most a wamp kicsit bekavart ebbe, és inkább kérdezek, mint hibázom.
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
9 éve 7 hónapja #4059
Pappy válaszolt a következő témában: Melyik Wampserver verziót telepítsem fel?
rájöttem, link a kézikönyvre a szövegben. köszönöm! holnap innen folytatom, ha meglesz a mentés
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
9 éve 7 hónapja #4060
Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: A kézikönyv harmadik pontja szerint telepítsem fel a Joomlát. Mit tegyek ha már van egy telepített Joomlám?
Igen, tehát a www mappába érdemes egy saját mappát csinálni (pl. joomla15), és oda bemásolod az Akeeba Backup által készített másolatot + Kickstarter fájljai, majd elindítod a telepítést a leírtak szerint.