- Köszönetek: 3
A Jupgrade telepítésekor a fájl nem másolható hibaüzenetet dob az oldal
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
A Jupgrade telepítésekor a fájl nem másolható hibaüzenetet dob az oldal téma létrehozva Pappy által
Ne haragudj ha értetlenkedni fogok, talán sok kezdő ilyen.
de akkor most hogy lejött (Amit nagyon szépen köszönök neked!) másoljam fel a tárhelyre, azaz telepítsem mint egy komponenst a joomla 1.5re? Mert megpróbltam és a fájl nem másolható üzenetre dobott az oldal.
de akkor most hogy lejött (Amit nagyon szépen köszönök neked!) másoljam fel a tárhelyre, azaz telepítsem mint egy komponenst a joomla 1.5re? Mert megpróbltam és a fájl nem másolható üzenetre dobott az oldal.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: A Jupgrade telepítésekor a fájl nem másolható hibaüzenetet dob az oldal
Letöltöttem és hagyományos bővítményként telepítettem sikeresen. Lejött teljesen a fájl?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
Pappy válaszolt a következő témában: A Jupgrade telepítésekor a fájl nem másolható hibaüzenetet dob az oldal
377 kb méret. mindjárt megnézem mennyi ami a letöltések között van.
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
Pappy válaszolt a következő témában: A Jupgrade telepítésekor a fájl nem másolható hibaüzenetet dob az oldal
levettem megint, és megint ennyi, feltettem, illetve volna, de megint oda dob ki, hogy: -1 hiba a fájl nem másolható
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: A Jupgrade telepítésekor a fájl nem másolható hibaüzenetet dob az oldal
Tudsz telepíteni bármilyen más bővítményt?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
sablont tudok, komponenst most egyet sem találok 1,5re így nem tudom kipróbálni, de keresek azért egyet.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.