- Köszönetek: 3
A Joomla! 3.1.4 frissítése után hibásan jelenítődik meg az eszköztár.
- Petrov12
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #2671
Írta: Petrov12
A Joomla! 3.1.4 frissítése után hibásan jelenítődik meg az eszköztár. téma létrehozva Petrov12 által
Elrontották az eszköztárt...
lehet ezt valahol állítgatni, mert csak akkor látom "meg" ha modjuk egy hosszab listában vagyok pl beépülő modulok... és lemegyek egy darabig a görgővel, akkor bukkan fel csak az eszköztár...de ahol csak néhány elem van nem tud felbukkanni mert nincs hova görgetni :silly:
lehet ezt valahol állítgatni, mert csak akkor látom "meg" ha modjuk egy hosszab listában vagyok pl beépülő modulok... és lemegyek egy darabig a görgővel, akkor bukkan fel csak az eszköztár...de ahol csak néhány elem van nem tud felbukkanni mert nincs hova görgetni :silly:
Utolsó szerkesztés: 10 éve 2 hónapja Balázs által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Petrov12
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
10 éve 2 hónapja #2673
Petrov12 válaszolt a következő témában: A Joomla! 3.1.4 frissítése után hibásan jelenítődik meg az eszköztár.
Én felraktam egy szűz korábbi 3.1.1 verziót.
Mikor ezt felfrísítettem 3.1.4.1-re,
ilyenné(lent) vált az eszköztáram, ez is csak akkor jelenik meg ha legörgettem egy darabig,
annyi hogy nem az eddig készitgetett oldallal van a baj hanem már az alapnál is,
az alap frissitésével is betojik.
Ha kapásból egy 3.1.4.1-et telepítek fel szűzként, akkor minden ok...
de most komolyan, nálatok nem így van?
ha így csinálják frissitéseket, minek készitsek vele honlapot, tudván hogy a következő frissitéssel alátehetek az oldalnak, de ha nem frissitek akkor meg kockáztatom a biztonságot...
vagy ilyen csak most fordult elő?
Mikor ezt felfrísítettem 3.1.4.1-re,
ilyenné(lent) vált az eszköztáram, ez is csak akkor jelenik meg ha legörgettem egy darabig,
annyi hogy nem az eddig készitgetett oldallal van a baj hanem már az alapnál is,
az alap frissitésével is betojik.
Code:
http://kepfeltoltes.hu/130728/asdfgh_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ha kapásból egy 3.1.4.1-et telepítek fel szűzként, akkor minden ok...
de most komolyan, nálatok nem így van?
ha így csinálják frissitéseket, minek készitsek vele honlapot, tudván hogy a következő frissitéssel alátehetek az oldalnak, de ha nem frissitek akkor meg kockáztatom a biztonságot...
vagy ilyen csak most fordult elő?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #2679
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: A Joomla! 3.1.4 frissítése után hibásan jelenítődik meg az eszköztár.
Ami nagyon fontos, hogy mindig legyen naprakész biztonsági másolatod, továbbá a frissítések előtt mindig célszerű kivárni, hogy előkerüljenek az addig "rejtett" hibák. Próbáld meg feltelepíteni ezt a javítást:
docs.joomla.org/J3.1:Extensions_Broken_in_3.1.4
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 10 éve 2 hónapja Balázs által.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
10 éve 2 hónapja #2683
Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: A Joomla! 3.1.4 frissítése után hibásan jelenítődik meg az eszköztár.
A jelenséget én csak FireFox alól tapasztalom.
- Petrov12
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
10 éve 2 hónapja #2684
Petrov12 válaszolt a következő témában: A Joomla! 3.1.4 frissítése után hibásan jelenítődik meg az eszköztár.
Köszönöm, ez segít.
válaszaidból sokat tanulok!
válaszaidból sokat tanulok!