- Köszönetek: 0
Nem naprakész az adatbázis - ? - ilyenkor mi a teendő?
- tibor16
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
Nem naprakész az adatbázis - ? - ilyenkor mi a teendő? téma létrehozva tibor16 által
sziasztok, szia Balázs
joomla 2.5.7
A szerveren és a gépemen, Localhoston is,
véletlen fedeztem fel a következőt:
Bővítménykezelő: Adatbázis ellenőrzése ->
Figyelmeztetés: Nem naprakész az adatbázis!
2 adatbázis probléma található
Az adatbázisséma verziószáma (2.5.6) nem egyezik a CMS verziószámával (2.5.7).
Az adatbázis frissítési verziószáma (2.5.6) nem egyezik a CMS verziószámával (2.5.7).
Valamit elmulasztottam volna?, de mit? Mert a frissítés, annak idején, zökkenőmentes volt, a wamp-ot kell frissíteni, vagy mit?
Köszi előre is
joomla 2.5.7
A szerveren és a gépemen, Localhoston is,
véletlen fedeztem fel a következőt:
Bővítménykezelő: Adatbázis ellenőrzése ->
Figyelmeztetés: Nem naprakész az adatbázis!
2 adatbázis probléma található
Az adatbázisséma verziószáma (2.5.6) nem egyezik a CMS verziószámával (2.5.7).
Az adatbázis frissítési verziószáma (2.5.6) nem egyezik a CMS verziószámával (2.5.7).
Valamit elmulasztottam volna?, de mit? Mert a frissítés, annak idején, zökkenőmentes volt, a wamp-ot kell frissíteni, vagy mit?
Köszi előre is
Utolsó szerkesztés: 10 éve 10 hónapja tibor16 által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Nem naprakész az adatbázis - ? - ilyenkor mi a teendő?
Próbáld meg fixálni a jobb oldalon található Javítás gomb segítségével.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: tibor16
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.