file több hozzáférés 1 cikkhez

Több
2012 szept. 03 16:14 #1 Írta: Rendy77
több hozzáférés 1 cikkhez téma létrehozva Rendy77 által
Sziasztok!

Olyan problémával találtam magam szembe, amivel sajnos egyedül nem boldogulok. Tudnátok nekem segíteni abban, hogy 1 cikkhez, hogyan lehet több hozzáférést adni? A konkrét probléma az lenne, hogy van Pl. 30 bolt és szeretnék olyan megoldást, hogy ha én azt szeretném, hogy csak 5 bolt (én választom ki, minden cikk megírásánál) lássa a cikket amit megosztok, azt nem tudom megcsinálni. Nem csinálhatok annyi kategóriát, mert rengeteg a variációs lehetőség és követhetetlen lenne. Lehet erre valami megoldás, vagy bővítmény? :unsure:

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2012 szept. 03 22:32 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: több hozzáférés 1 cikkhez
Ezt szerintem nem fogod megúszni csoportkezelés nélkül, mer tudomásom szerint jelenleg nincs olyan opció a Joomlában, hogy egy adott cikket adott felhasználóknak ki lehetne osztani.

Tipp:

Pl. vegyük Eger és vonzáskörzetét, ide tartozik mondjuk 5 bolt (felhasználó) és csak azt szeretnéd, hogy csak azokat a cikkeket érjék el amik nekik szólnak.

1. Létrehozol egy új hozzáférési szintet: pl. egri üzletek
2. Létrehozol ebben egy új csoportot: pl. egri üzletek
3. Ehhez a csoporthoz hozzáadod, az adott felhasználókat (egri régióhoz tartozó üzleteket)
4. Cikk-íráskor azt a hozzáférési szintet adod meg, akiknek a cikk szól

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2012 szept. 04 06:25 #3 Írta: Rendy77
Rendy77 válaszolt a következő témában: több hozzáférés 1 cikkhez
Köszönöm a segítséget, de szerencsére tegnap este találtam egy komponenst, ami megoldotta a problémám és működik is. extensions.joomla.org/extensions/access-...access-control/19766 Sajnos a kategorizálás nem is megoldható, mert minden nap más variáció lenne, hogy kinek kell az aktuális cikket látni. Na mind egy. Azért köszönöm szépen a segítséget és a fáradozásod.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kisgal

Több
2012 szept. 04 11:44 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: több hozzáférés 1 cikkhez
Ha segít a Access manager, akkor tökéletes. Nekem elsőként ez a megoldás jutott eszembe.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2012 szept. 04 14:54 #5 Írta: Rendy77
Rendy77 válaszolt a következő témában: több hozzáférés 1 cikkhez
Köszönöm a segítséget :)