Adott tartalom csak regisztrált felhasználóknak jelenjen meg

Több
11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #955 Írta: gabo
Sziasztok!

Létrehoztam cikkeket, amiket csak a regisztrált felhasználók olvashatnak. Bejelentkezek az oldalra és megnyitok egy ilyen cikket. Ezután kijelentkezek és ugyanúgy látom. Sőt, ha a linkjét berakom pl a könyvjelzők közé, akkor még bejelentkezés sem szükséges a megnyitásához.
A Login to Read More plugin sem oldotta meg és az alap template-ekkel is ugyanez a helyzet. Több oldalon többféle sablonnal, mindig ugyanez az eredmény.
Módosítottam a template-et, le is írtam itt a megoldást:
forum.joomla.org.hu/joomla-2-5-cikkek-me...l-t17774.html#p87572
Azonban a tesztelések során kiderült, hogy csak az alap felhasználói csoportokkal működik együtt. Ha létrehozok egy új csoportot, annak már nem jelenik meg az a cikk, amit a saját csoportja láthat, hiába van bejelentkezve.

Tud valaki erre megoldást?
Utolsó szerkesztés: 11 éve 4 hónapja Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
11 éve 4 hónapja #956 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Adott tartalom csak regisztrált felhasználóknak jelenjen meg
Az alapsablonnal neked is megy tökéletesen?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
11 éve 4 hónapja #957 Írta: gabo
gabo válaszolt a következő témában: Adott tartalom csak regisztrált felhasználóknak jelenjen meg
Nálam az alap sablonnal is ugyanez a helyzet.

Több
11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #958 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Adott tartalom csak regisztrált felhasználóknak jelenjen meg
Én nem tudom reprodukálni a hibát. Nálam Beez2 sablonnal tökéletesen megy.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
11 éve 4 hónapja #959 Írta: gabo
gabo válaszolt a következő témában: Adott tartalom csak regisztrált felhasználóknak jelenjen meg
Nálam a Beez2-vel is megjeleníti.
Olyan cikkről van szó, ami nem tartalmazza a <hr id="system-readmore" /> sort, de csak regisztráltak érhetik el.
Kijelentkezés után ugyanúgy látszik a cikk.

Több
11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #961 Írta: Balázs
Akkor ez más típusú probléma, mert eddig azt tárgyaltuk, hogy a bővebben gomb utáni tartalmat csak regisztrált felhasználók érhessék el.

Neked, akkor erre van szükséged:
Kiemelt cikkek menüpont -> Cikkbeállítások -> Láthatók a nem engedélyezett hivatkozások -> Nem