Eltűntek az extra profilmezőim... :(

Több
11 éve 3 hónapja #889 Írta: Zotius
Múltkoriban sikeresen kibővítettem a felhasználói profil mezőket néhány - honlapunk számára fontos - adattal. Működött is a dolog, mígnem a valamelyik legutóbbi Joomla frissítéssel sikeresen eltűnt! Most kezdhetem elölről! Muszáj lesz az override megismerése és használata... :angry:
B****! (értsd: A kutyafáját!) Aybnsv fjcxkrfxc Lxcwy Wehf krucyfyxxx! :(

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
11 éve 3 hónapja #890 Írta: Isodius
Isodius válaszolt a következő témában: Válasz: Eltűntek az extra profilmezőim... :(
Őszintén szólva egyelőre fogalmam sincs, mire jó az override, de a kifejezéssel már találkoztam és engem is érdekelne a használata.

Több
11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #891 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Eltűntek az extra profilmezőim... :(
Ha nem olyan régen történt a dolog, akkor a szolgáltatód is vissza tudja állítani. Szerintem egy pár héttel ezelőtti mentés mindegyik cég szokott végezni.

De, ami tényleg fontos, hogy minden frissítés előtt legyen biztonsági mentés. Ez sok kellemetlen perctől megszabadít minket.

Egyébként valamelyik utolsó verzióban volt frissítve a profil plugin, bár az tényleg nem törvényszerű, hogy elfelejti az adatokat.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 11 éve 3 hónapja Balázs által.

Több
11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #892 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Válasz: Eltűntek az extra profilmezőim... :(
Nem a begyűjtött adatok (mármint az user_profile táblában lévők) vesztek el - azok megvannak a táblában -, hanem a kezelésükhöz megbuherált fájl, a plugins/user/profile.xml és a plugins/user/profiles/profile.xml. Ezért kell az override, amiről régebben már beszéltünk, hogy frissítéskor a saját fájl ne kerüljön felülírásra.
Átmeneti megoldásként egy korábbi példányból felmásoltam ezeket a fájlokat, így most ismét vannak saját mezőim, de meddig? A legközelebbi frissítésig, amivel talán ismét felülírják...

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)
Utolsó szerkesztés: 11 éve 3 hónapja Zotius által.