Bővebben gomb csak regisztráltaknak (Joomla 2.5)
- Isodius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2012 jún. 10 23:14 #1 Írta: Isodius
Bővebben gomb csak regisztráltaknak (Joomla 2.5) téma létrehozva Isodius által
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogyan lehet megcsinálni azt, hogy blog elrendezésben a cikk bevezetője nyilvános hozzáféréssel is látható és olvasható legyen, ám a "Bővebben" gombra kattintva már csak regisztráltak férhessenek hozzá a cikk további részéhez.
Minden segítséget előre is köszönök.
Szeretném megkérdezni, hogyan lehet megcsinálni azt, hogy blog elrendezésben a cikk bevezetője nyilvános hozzáféréssel is látható és olvasható legyen, ám a "Bővebben" gombra kattintva már csak regisztráltak férhessenek hozzá a cikk további részéhez.
Minden segítséget előre is köszönök.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 jún. 10 23:23 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Bővebben gomb csak regisztráltaknak (Joomla 2.5)
Kiemelt cikkek menüpont -> Cikkbeállítások -> Láthatók a nem engedélyezett hivatkozások -> Igen
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Isodius
- Isodius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
2012 jún. 11 03:07 #3 Írta: Isodius
Isodius válaszolt a következő témában: Válasz: Bővebben gomb csak regisztráltaknak (Joomla 2.5)
Igen, sikerült!
Köszönöm szépen a segítséget.
Köszönöm szépen a segítséget.
- Isodius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
2012 jún. 19 23:44 #4 Írta: Isodius
Isodius válaszolt a következő témában: Válasz: Bővebben gomb csak regisztráltaknak (Joomla 2.5)
A nem-hitelesített linkek engedélyezésével volt egy kis problémám, ugyanis ez csak elrejti (kódolja) a linket, de nem akadályozza meg a belépést a cikkre abban az esetben, ha egy nem regisztrált látogató ismeri a cikk pontos útvonalát, amit egyébként kitalálni sem túl nehéz, ha a keresőbarát URL funkció aktív. Némi keresgélés után rátaláltam a Login to Read More nevű beépülőre vált be, ami az esetleges ügyeskedő belépési kísérleteket megakadályozza és kiírja, hogy előbb regisztrálni kell.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 jún. 20 00:09 - 2012 jún. 20 00:11 #5 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Bővebben gomb csak regisztráltaknak (Joomla 2.5)
Én most megpróbáltam localhoston próbaképpen és nekem nem engedi megnézi a cikket úgy, hogy tudom az eredeti elérést, de nem léptem be.
Egyébként a cikkeid hozzáférési csoportja: Registered?
Egyébként a cikkeid hozzáférési csoportja: Registered?
Utolsó szerkesztés: 2012 jún. 20 00:11 Balázs által.
- Isodius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
2012 jún. 20 01:04 #6 Írta: Isodius
Igen, a fontosabb cikkek hozzáférési szintje regisztráltra van állítva. Az egész jelenséget akkor vettem észre, amikor az egyik cikkből egyszerűen kiléptem, de a cikk maradt megnyitva. Ekkor megpróbáltam más cikkekkel és más böngészőkkel is reprodukálni az esetet, és bizony mind az éles oldalamon, mind egy készülőben lévő localhost-os oldalon is sikerült.
Mindkét Joomla verzió a probléma észlelésénél 2.5.4-es volt, és bár azóta frissítettem 2.5.5-re, de a hiba maradt. Mielőtt megírtam ezt a hozzászólást, ideiglenesen kikapcsoltam az éles oldalon a Login to Read More plugint, és a pontos URL címmel simán beléptem egy nyilvánosságtól elzárt oldalra.
Ha nálam kettőből kettő oldal így viselkedik, akkor mi lehet a hiba? Nem szokásom túlságosan elállítgatni a rendszert, így nem valószínű, hogy kikapcsoltam valamit, amit nem kellett volna, de azért előfordulhatott.
Mindkét Joomla verzió a probléma észlelésénél 2.5.4-es volt, és bár azóta frissítettem 2.5.5-re, de a hiba maradt. Mielőtt megírtam ezt a hozzászólást, ideiglenesen kikapcsoltam az éles oldalon a Login to Read More plugint, és a pontos URL címmel simán beléptem egy nyilvánosságtól elzárt oldalra.
Ha nálam kettőből kettő oldal így viselkedik, akkor mi lehet a hiba? Nem szokásom túlságosan elállítgatni a rendszert, így nem valószínű, hogy kikapcsoltam valamit, amit nem kellett volna, de azért előfordulhatott.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 jún. 20 01:26 #7 Írta: Balázs
Ha dobsz valamelyik oldaladhoz egy elérhetőséget PÜ-ben, ránézhetek.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 jún. 20 15:40 - 2012 jún. 20 15:40 #8 Írta: Balázs
Megnéztem a probléma okát és mivel az alapértelmezett sablonoknál működött így sablonproblémára gyanakodok.
Szóval akinek szüksége van erre a funkcióra és nem támogatja a sablonja, akkor egy pár hozzászólással feljebb olvasható a megoldás.
Szóval akinek szüksége van erre a funkcióra és nem támogatja a sablonja, akkor egy pár hozzászólással feljebb olvasható a megoldás.
Utolsó szerkesztés: 2012 jún. 20 15:40 Balázs által.