Az alap Joomlás regisztrációs űrlap kibővítése
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
Azon nagyon csodálkozom, hogy egy ilyen - valójában pofonegyszerű - felmerülő igényre e nagy fejlesztői közösségben még nem találtak egyszerű megoldást.Balázs írta: ... ezért valószínű, hogy egyedi fejlesztésre van lenne szükség.
Talán eddig még senkinek nem jutott eszébe, hogy kellene neki néhány új adatmező (tök mindegy, hogy miért), ami az alaprendszer user táblájában nincs benne?
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Kiegészítheted, egyedi mezőkkel, vagy átírhatod az egyik értéket, a neked szimpatikussá.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Joomla ász
-

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

- coilevi
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
- Köszönetek: 23
Van egy ilyen, de csak 1.5-re: manchumahara.com/2010/03/18/how-to-add-e...joomla-registration/
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
Tegnap totál legyalultam a CB-t, s elkezdtem vizsgálódni felhasználói profil plugin ügyben.freepetya írta: Üdv!
A 2.5-ben van alapból egy profile plugin, ami elméletileg a felhsználói profil mezőket hívatott kiegészíteni. Nézd meg hátha tudsz vele kezdeni valamit. Egyelőre nem látom a további felhasználás lehetőségét az alaprendszerben. Lehetséges, hogy van, vagy lesz hozzá kiegészítő ami ezekkel ad további lehetőségeket. Nem mélyedtem bele nagyon a kérdésbe, lehet, hogy nem is érdemes, de hátha.
Nem tűnik túl bonyolultnak, az általam felvenni kívánt mezőket kell definiálni a:
annyi már kiderült, hogy az admin, illetve frontend felületen bevitt profiladatok a mySQL adatbázisban az "xxxxx_user_profiles" táblában lesznek letárolva.
ennek mezői:
user_id - a felhasználó egyedi azonosítója,
profil_key - a profilmező neve, ami az xml fájlban kerül definiálásra,
profil_value - a profilmező tartalma (értéke),
ordering - a mező indexe a sorrendben.
Tegnap még nem végeztem vele, de ha megvan, természetesen beszámolok róla. Szerintem össze fog jönni.

- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu