Admin reset után továbbra sem tudok belépni az oldalra

Több
5 éve 7 hónapja #15995 Írta: fapaci
fapaci válaszolt a következő témában: Admin reset után továbbra sem tudok belépni az oldalra
Én is támadásra gyanakszom, mivel nem módosítottam semmit tavasz óta.

Nem tudom, milyennek kell lennie az új felhasználó tábla előtagjainak, a társzolgáltatótól kapott leírást követtem. A jelszavakat többször is módosítottam, tehát ez nem lehet gond. Az admin belépésnél olyan, mintha egyik felhasználó sem létezne, miközben az adatbázisban ott vannak.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
5 éve 7 hónapja #15996 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Admin reset után továbbra sem tudok belépni az oldalra
Arra gondolta, hogy az alábbi kódban a jos31_ részt lecserélted a saját tábla előtagodra?
Code:
INSERT INTO `jos31_users` (`name`, `username`, `password`, `params`, `registerDate`, `lastvisitDate`, `lastResetTime`) VALUES ('Administrator2', 'admin2', 'd2064d358136996bd22421584a7cb33e:trd7TvKHx6dMeoMmBVxYmg0vuXEA4199', '', NOW(), NOW(), NOW()); INSERT INTO `jos31_user_usergroup_map` (`user_id`,`group_id`) VALUES (LAST_INSERT_ID(),'8');

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
5 éve 7 hónapja - 5 éve 7 hónapja #15997 Írta: fapaci
fapaci válaszolt a következő témában: Admin reset után továbbra sem tudok belépni az oldalra
Igen, persze. Bár kicsit elbizonytalanodtam, mert előtagként van egyszer a saját adatbázisom egyedi azonosítója, de néhol van egy bak_ előtag is, pl. a Superuser csoport sora előtt is.
Utolsó szerkesztés: 5 éve 7 hónapja fapaci által.

Több
5 éve 7 hónapja #15999 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Admin reset után továbbra sem tudok belépni az oldalra
A Joomla beállításainál meg tudod nézni mi az élő előtagod az adatbázis tábláknál, a többi táblát, ha csak nem használod ugyanezt az adatbázist más oldalakhoz is elvileg törölheted.
Azt nem teljesen értem hogy a Superuser sor előtt is van bat_

www.webprogramok.hu

www.joomladay.hu

Több
5 éve 7 hónapja - 5 éve 7 hónapja #16000 Írta: fapaci
PhpMyAdmin felületen nézem az oldalhoz tartozó adatbázist. Az ott található sorok közül kb 150-nél bak_dcidy előtag van, a többinél csak dcidy (ez a hivatalos előtag). Mindkét előtagnál van Users tábla, az egyikben van két Superuser (id 42 és 43), a másikban a sima userek. Ezeknek egy helyen kellene lenniük?
Utolsó szerkesztés: 5 éve 7 hónapja fapaci által.

Több
5 éve 7 hónapja #16001 Írta: kovacshazi
A bak_ az bmás mint a bat_.
A bak_ általában akkor keletkezik amikor egy oldalt újratelepítesz és az előző táblákra azt kéred a telepítés során, hogy mentse el. Ilyenkor a telepítő az eredeti táblákat átnevezi úgy hogy az előtagot lecseréli bak_ értékre.
Innentől kezdve neked kell tudnod csináltál-e ilyet, de ettől függetlenül ha a korábban küldött kódban a jos31-et előtagot jóra cserélted akkor működnie kellene.
Ami még kérdés lehet, hogy:
1. Mennyire friss a Joomla-d
2. Ha nem igazán friss, akkor egy esetleges újabbra történő PHP verzió váltás még okozhat olyat hogy nem tudsz belépni

www.webprogramok.hu

www.joomladay.hu