Több szuper admin jogosultság kiosztása
- Quwick
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
4 éve 2 hete #15092
Írta: Quwick
"Ha magunkhoz veszünk egy éhező kutyát és enni adunk neki, akkor soha nem fog megharapni. Ez a különbség a kutya és az ember között." kutyanet.hu
Több szuper admin jogosultság kiosztása téma létrehozva Quwick által
Sziasztok!
Közel száz Joomla oldalt készítettem már, de adminisztrátori jogosultságot eddig még nem kellett szabályoznom.
Sport oldal eseményeinek és a napi adatinak megjelenítéséhez tettem fel három darab komponenst.
Ennek a három komponensnek az adminisztrátori oldal szerkesztéséhez szeretnék jogosultságot adni az edzőknek.
A célom az, hogy máshoz ne legyen hozzáférésük, vagy akár ne is lássák a többi menüt!
Találkoztam több demó oldallal is, ahol publikussá tették az adminisztrációs oldalt, lekorlátozva.
Nem találok olyan kiegészítőt, ami erre a célra megfelelő volna.
A jogosultság részletes beállítása szerintem elég összetett lenne. (Igaz, nem is találom már a komponensek hozzáférését sem!)
Tudtok tanácsot adni?
Közel száz Joomla oldalt készítettem már, de adminisztrátori jogosultságot eddig még nem kellett szabályoznom.
Sport oldal eseményeinek és a napi adatinak megjelenítéséhez tettem fel három darab komponenst.
Ennek a három komponensnek az adminisztrátori oldal szerkesztéséhez szeretnék jogosultságot adni az edzőknek.
A célom az, hogy máshoz ne legyen hozzáférésük, vagy akár ne is lássák a többi menüt!
Találkoztam több demó oldallal is, ahol publikussá tették az adminisztrációs oldalt, lekorlátozva.
Nem találok olyan kiegészítőt, ami erre a célra megfelelő volna.
A jogosultság részletes beállítása szerintem elég összetett lenne. (Igaz, nem is találom már a komponensek hozzáférését sem!)
Tudtok tanácsot adni?
"Ha magunkhoz veszünk egy éhező kutyát és enni adunk neki, akkor soha nem fog megharapni. Ez a különbség a kutya és az ember között." kutyanet.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
4 éve 2 hete #15094
Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Több szuper admin jogosultság kiosztása
Nem szükséges külön kiegészítő.
Fel kell venni új felhasználói szintet vagy esetleg használhatod a Publisher csoportot.
Ezután a komponensek beállításainál (Engedélyek) tudod beállítani mely csoportnak milyen jogosultságai vannak az adott kiegészítőhöz.
Fel kell venni új felhasználói szintet vagy esetleg használhatod a Publisher csoportot.
Ezután a komponensek beállításainál (Engedélyek) tudod beállítani mely csoportnak milyen jogosultságai vannak az adott kiegészítőhöz.
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Quwick
- Quwick
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
4 éve 2 hete #15095
Írta: Quwick
Quwick válaszolt a következő témában: Több szuper admin jogosultság kiosztása
Erre nem is gondoltam!
Szerkesztői jogosultsággal az adminisztrációs felület teljesen üres, és csak az jelenik meg amit super user a beállításokban engedélyezett!
Nem láttam a fáktól az erdőt!
Nagyon szépen köszönöm!
Szerkesztői jogosultsággal az adminisztrációs felület teljesen üres, és csak az jelenik meg amit super user a beállításokban engedélyezett!
Nem láttam a fáktól az erdőt!

Nagyon szépen köszönöm!