Hogyan tudnék integrálni Facebook regisztrációt?

Több
7 éve 2 hónapja #11748 Írta: szathmary07
Hogyan tudnék integrálni Facebook regisztrációt? téma létrehozva szathmary07 által
Sziasztok!

Szeretném megoldani, hogy egy kattintással, a Facebook-profillal tudjon valaki regisztrálni az oldalra (3.6). Kipróbáltam hat vagy hét komponenst/beépülő modult, de ebből négy eleve egyáltalán nem is működött, három pedig csak azt tudta, hogy ha már volt meglévő user az adott mail címmel, akkor ahhoz hozzácsapta a FB-profilt, ha pedig nem volt, akkor átirányított a regisztrációs űrlapra, és miután regisztrált az ember, akkor csapta hozzá a FB-profilt.

Mivel tegnap ráment a fél napom, hogy kísérletezzek, gondoltam megkérdem, hogy ki milyen kiegészítőt használ, ami képes arra, hogy a FB-profilból automatikusan létrehozzon egy Joomla-usert. Nem feltétlenül lenne baj, ha nem lenne fizetős a történet, mivel ingyé csinálom az oldalt :)

A FB-app megvan, API rendben.

Előre is köszönöm!

Karcsi
malsz.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 2 hónapja #11749 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan tudnék integrálni Facebook regisztrációt?
Elméletileg a Joomla! 3.7 már tartalmazni fog egy ingyenes integrációt .

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 2 hónapja #11750 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Hogyan tudnék integrálni Facebook regisztrációt?
Azt írod, hogy az API rendben. Remélhetőleg már az új API-ra gondolsz, amit nemrég változtatott meg a Facebook.
Épp ma kaptam a SourceCoast Joomla Extensions-tól egy emailt, hogy a JFBConnect-et frissíteniük kellett emiatt. Ennek a bővítménynek a 7.2.0 verziója (fizetős) már teljesen kompatibilis az új Facebook rendszerrel. Íme a levelük:

Facebook Login Breaking Change | JFBConnect v7.2.0

Earlier this April, Facebook updated their Graph API in a way that broke authentication on many JFBConnect enabled sites. We quickly diagnosed and resolved the problem. If you use Facebook authentication on your site, we highly recommend testing it's functionality.

JFBConnect v7.2.0 is now fully compatible with the Graph API through known updates well into 2018. We'll of course keep monitoring all future updates to ensure compatibility with Facebook and each of the other social networks we support!
...
If you're interested in more details about any of the above, see our full release announcement blog post.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: szathmary07

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 2 hónapja #11751 Írta: szathmary07
szathmary07 válaszolt a következő témában: Hogyan tudnék integrálni Facebook regisztrációt?
Gyanítom, hogy az API új lehet, mert tegnap csináltam meg az appot a Facebook-on. Az a baj, hogy sajnos fizetős kiegészítőt nem tehetek az oldalba, mert szívességből csinálom, és nulla Forint a ráfordítható keret. Nem létfontosságú egyébként a FB kapcsolódás, csak gondoltam jófej leszek, és csinálok ilyet :)

Minden esetre köszönöm a tippet! Rákérdezek, hogy rászánják-e ezt a pár Forintot. De ha valakinek van pozitív tapasztalata ingyenes kiegészítővel, ne tartsa magában :)

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!