- Köszönetek: 0
Mi a teendő akkor, ha elfelejtettem az admin jelszavamat, és nem férek hozzá a PhpMyAdminhoz sem?
- Markiman
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
6 éve 11 hónapja #10651
Írta: Markiman
Mi a teendő akkor, ha elfelejtettem az admin jelszavamat, és nem férek hozzá a PhpMyAdminhoz sem? téma létrehozva Markiman által
Sziasztok!
Nemrég megkaptam egy joomla oldal szerkesztését, amit adtak: egy felhasználó név és egy jelszó adminisztrátori jogokkal. Később ezt megváltoztattam, de elfelejtettem a jelszavam.
Az előző admin már egyáltalán nem elérhető, így tőle nem tudok semmit kérdezni. A Joomla segítség oldalát megnéztem ilyen esetre, de én nem tudok hozzáférni az adatbázishoz, így a configuration.php módosítása rajtam nem segít.
Van bármi ötletetek?
Köszönök minden segítséget!
Nemrég megkaptam egy joomla oldal szerkesztését, amit adtak: egy felhasználó név és egy jelszó adminisztrátori jogokkal. Később ezt megváltoztattam, de elfelejtettem a jelszavam.
Az előző admin már egyáltalán nem elérhető, így tőle nem tudok semmit kérdezni. A Joomla segítség oldalát megnéztem ilyen esetre, de én nem tudok hozzáférni az adatbázishoz, így a configuration.php módosítása rajtam nem segít.
Van bármi ötletetek?
Köszönök minden segítséget!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- freepetya
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
6 éve 11 hónapja #10652
Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Mi a teendő akkor, ha elfelejtettem az admin jelszavamat, és nem férek hozzá a PhpMyAdminhoz sem?
Az admin bejelentkezéskor kérhetsz jelszó emlékeztetőt, ha tudod az admin felhasználónevet és az e-mail cím a sajátod. Az adatbázis hozzáféréséhez, esetleg a tárhely szolgáltató tud segíteni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Markiman
- Markiman
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
6 éve 11 hónapja #10655
Markiman válaszolt a következő témában: Mi a teendő akkor, ha elfelejtettem az admin jelszavamat, és nem férek hozzá a PhpMyAdminhoz sem?
Szia!
Köszönöm a gyors választ!
Nincs jelszó-emlékeztető opció és korábban nem adtam meg e-mail címet (nem volt rá szükség).
Hülye kérdés, de ki lehet a tárhely szolgáltató? (enyhén kezdő vagyok)
Köszönöm a gyors választ!
Nincs jelszó-emlékeztető opció és korábban nem adtam meg e-mail címet (nem volt rá szükség).
Hülye kérdés, de ki lehet a tárhely szolgáltató? (enyhén kezdő vagyok)
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 126
6 éve 11 hónapja #10656
Írta: csezo
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
csezo válaszolt a következő témában: Mi a teendő akkor, ha elfelejtettem az admin jelszavamat, és nem férek hozzá a PhpMyAdminhoz sem?
a
www.domain.hu/domain/domainsearch/
oldalon beírod a domain nevet, majd megnézed a domain igénylő -t. Ott lesz a tárhyely szolgáltató adatai között. Az már más dolog, hogy hogyan tudod igazolni, hogy Te nem egy rosszindulatú támadó vagy, hanem a jogos tulajdonos......
melyik domain-ról van szó egyébként?
melyik domain-ról van szó egyébként?
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Markiman
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
6 éve 11 hónapja #10657
Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Zotius válaszolt a következő témában: Mi a teendő akkor, ha elfelejtettem az admin jelszavamat, és nem férek hozzá a PhpMyAdminhoz sem?
Én a helyedben inkább felvenném a kapcsolatot az oldal tulajdonosával, aki a tárhely díját is fizeti a szolgáltatónak, és igazolja Ő azt, hogy Téged bízott meg az oldal további kezelésével
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

- Markiman
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
6 éve 11 hónapja #10658
Markiman válaszolt a következő témában: Mi a teendő akkor, ha elfelejtettem az admin jelszavamat, és nem férek hozzá a PhpMyAdminhoz sem?
Ez jó iránynak tűnik, köszi nagyon!