HELP! Hogyan lehet visszaállitani az telepitéskori hozzáférés rendszert

Több
7 éve 6 hónapja #10514 Írta: djagga
Segitségeteket kérném, hogy hol tudom visszaállitani a superfelhasználó admin felülethez való hozzáférését. Véletlenül elállitottam a globális beállitások végén és megtagadja most azt hogy a superfelhasználó be tudjon lépni az admin felületbe. MySQLi adatbázisban nézegettem, de nem jövök rá, hogy hol tudnám ujra rendbe hozni a hozzáférési rendszert. köszönöm előre is

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #10516 Írta: Balázs
A legegyszerűbb talán, ha csinálsz egy új admint és avval visszaállítod az eredeti hozzáférési szintet: How do you recover or reset your admin password?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 7 éve 6 hónapja Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 6 hónapja #10517 Írta: djagga
Köszönöm szépen a linket. A config file-ban megadtam a meglévő felhasználómat root -ként és egyből működött is a dolog. Visszaállitotam utána a superfelhasználó hozzáférési szintjeit, teszteltem, majd töröltem a config módositást, visszairtam 444-re a hozzáférést és telepitettem egy adminexile-t sajnos meghekkelték az oldalt ezért kellett valamit lépnem, mert spam levélküldönek használták a domainemet.
Kösz szépen még egyszer is a gyors segitséget.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!