regisztráció és törlése

Több
8 éve 6 hónapja #8147 Írta: tombarat
regisztráció és törlése téma létrehozva tombarat által
A honlapomon nem engedélyeztem senkinek a regisztrációt, mivel korábban többször is feltörték a lapot. Ugyancsak nem engedélyeztem senkinek a cikkekhez történő hozzászólásokat. Ha valaki a lapon megjelenő cikkekhez szeretne hozzászólni, akkor azt a Facebook oldalon teheti meg.
A regisztráció tiltása ellenére több, általam ismeretlen (lengyel, orosz és ukrán) e-mail címről találtam regisztrációt a felhasználókezelő oldalon. Ezeket letiltottam, illetve töröltem.
Kérdésem, hogyan lehet megakadályozni, hogy ismeretlen, illetéktelen regisztrálások történjenek az oldalon?
A tanácsot, a segítséget előre is köszönöm.

TomBarat

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #8148 Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: regisztráció és törlése
Szia!

Sokáig használtam az oldalt minden biztonsági beállítás nélkül, és ugyan ezekkel a problémákkal küzdöttem! A chapca bekapcsolását követően kb 4 hónapja egy robot sem regisztrált az oldalra! Én első körben ezt javaslom, de jönnek okosabbak is és majd adnak tanácsot....

Amit tapasztaltam, hogy bár a regisztrációs "gomb" "felület" nincs kirakva, a robotk megtalálják, és ha ténylegesen nincs tiltva a regisztráciü simán regelnek!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja kocsislaci által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: tombarat

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 6 hónapja #8149 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: regisztráció és törlése
Itt főleg az a kérdés, hogy milyen úton dobták fel a regeket. Az alap Joomla! regisztrációs űrlapon, vagy közvetlenül kódból. Elsőre a reg tiltás + recaptcha v2.0 aktiválást kellene megpróbálni, ahogy kocsislaci javasolta. Esetleg, még azt, hogy admin megerősítés szükséges a reg végrehajtásához. Ha, ennek ellenére mennek fel az userek, akkor már lehet gyanakodni, hogy megtörték az oldalt.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: tombarat

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!