Bejelentkezés utáni menüpont eltüntetéssel 403-as hiba

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #7758 Írta: Isodius
Sziasztok!

Szeretnék egy menüpontot "kicserélni" a főmenüben az oldalra való bejelentkezés után. Vagyis a vendég felhasználó egy bizonyos menüpont alatt egy adott cikket látna, míg bejelentkezés után, a regisztrált felhasználó ugyanezen a menüpont néven, de egy másik cikket láthatna.
Korábbi, témába vágó posztok alapján ezt sikerült is megvalósítanom. Az egyik menüpont vendég jogosultsággal rendelkezik, amit bejelentkezés után a felhasználók valóban nem látnak, tehát "eltűnik", és helyette láthatóvá válik az ugyanazon nevű, de regisztrált jogosultsággal rendelkező menüpont.
Probléma akkor van, ha a regisztrált felhasználó még bejelentkezés előtt, tehát vendégként rákattint erre a menüpontra, majd ezután jelentkezik be. Ugyanis a jogosultságok megváltozása mintegy kihúzza alóla a talajt (pontosabban cikket), és egy 403-as hibajelzés jelenik csak meg.
Mit lehet ilyenkor tenni? Rá lehetne venni esetleg a Joomlát, hogy a bejelentkezéssel a vendég menüpontról automatikusan lépjen át a regisztrált menüpontra?

Minden segítséget előre is köszönök.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja Isodius által. Indoklás: Ikon cseréje megoldott probléma miatt.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 2 hónapja #7761 Írta: Balázs
A Bejelentkezés modulnál állíts be egy tetszőleges menüt a bejelentkezés utáni átirányításhoz.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 2 hónapja #7763 Írta: Isodius
Sikerült, minden jól működik. Köszönöm szépen a segítséget.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!