Hogyan tudom módosítani a regisztrációs űrlapon lévő adatokat?

Több
8 éve 9 hónapja #6710 Írta: mravi
Sziasztok.

Valószínűleg egyszerű a a megoldás de én még sem találom. Csak annyit szeretnék hogy a regisztrációs adatlapon szeretném átírni másra a megadandó adatokat. Pl: Név, felhasználónév

Hol találom ezt?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 9 hónapja #6716 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan tudom módosítani a regisztrációs űrlapon lévő adatokat?
A Jomsocial regisztrációs folyamatát használod?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #6717 Írta: mravi
Igen. Viszont a Név, Felhasználónév jelszó email nem a jomsocial beállításainál vannak. A jom-ba csak kiegészíteni tudom pl város férfi/nő stb.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja mravi által.

Több
8 éve 9 hónapja #6718 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan tudom módosítani a regisztrációs űrlapon lévő adatokat?
Ott úgy működik, hogy először a kötelező Joomla! mezőket kell megadni (Név, Felhasználói név, Email, Jelszó, Jelszó még egyszer) és utána jönnek a Jomsocialben hozzáadott mezők. A kötelező Joomla! mezőket nem tudod kihagyni alapesetben.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
8 éve 9 hónapja #6719 Írta: mravi
Igen így van. Nem is akarom kihagyni hanem a "név" szót akarom kicserélni. Ott nem a nevet akarom hogy megadják.

Több
8 éve 9 hónapja #6720 Írta: Balázs
A szót kicserélheted például a nyelvi felülírással a nyelvkezelőben, de attól még a rendszer név tulajdonságú mezőként fog rá tekinteni.