Regisztráltaknak szánt tartalomhoz a Public is hozzá fér

Több
2015 jan. 03 17:13 #11 Írta: perneky
perneky válaszolt a következő témában: Regisztráltaknak szánt tartalomhoz a Public is hozzá fér
Szia

a beállításokról csatolok egy print screent.

Átraktam más sablonokra is, de a helyzet változatlan.

Perneky Sándor
www.radiomuzeum.hu
Mellékletek:

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2015 jan. 04 18:42 - 2015 jan. 04 18:45 #12 Írta: kisgal
kisgal válaszolt a következő témában: Regisztráltaknak szánt tartalomhoz a Public is hozzá fér
Szia!

Ez nálam is így van, annyi különbséggel, hogy a "vendég felhasználócsoport" az "-Guest" nem pedig " Public".

Akkor mutasd meg, hogy az a cikk ami csak regisztráltnak van az milyen beállítással van.
Utolsó szerkesztés: 2015 jan. 04 18:45 kisgal által.

Több
2015 jan. 07 08:16 #13 Írta: perneky
perneky válaszolt a következő témában: Regisztráltaknak szánt tartalomhoz a Public is hozzá fér
Mindnél a "Globális beállítás használata" van beállítva és a Hozzáférés, "regisztráltak"

Perneky Sándor
www.radiomuzeum.hu

Több
2015 jan. 08 08:19 #14 Írta: kisgal
kisgal válaszolt a következő témában: Regisztráltaknak szánt tartalomhoz a Public is hozzá fér
Szia!

Az elmondottak alapján jól van beállítva. A kérdésem, hogy van -e esetleg olyan bővítmény használva, ami a jogosultság kezeléssel kapcsolatos lehet, illetve, ez egy friss telepítés vagy upgrade egy korábbi verzióról?

Valamint még azt meg kéne próbálni, hogy tudsz-e "új" kategóriát vagy tartalmat létrehozni, ami csak regisztráltaknak van, legyen ez egy modul megjelenés akár.

Több
2015 jan. 08 12:45 #15 Írta: perneky
Szia,

létrehoztam egy teszt kategóriát, aminek a hozzáférhetősége "Regisztráltak", majd egy "teszt" cikket is, szintén Regisztráltak hozzáférhetőséggel.
Az eredmény azonos az eddigiekkel.
A joomla eredetileg 1.6 -s volt. Ezt wamp-n frissítettem és tavaly április környékén 3.2-re jutottam el. amikor a wamp-on ment rendesen, akkor az aktuális verziót telepítettem a kiszolgálóra. Finomhangolást követően ment minden, mint a karikacsapás.
Egyetlen egy bővítményt sem használok, amit utólag kellett volna telepíteni. Folyamatosan frissítem, amit a rendszer fölkínál. Igyekszem naprakészen tartani.
Ahogyan írtam, egy másik honlapot is üzemeltetek szinten hasonló beállításokkal, jelenleg azonos a verzió számuk, a kiszolgáló szerver is azonos, oly annyira, hogy fizikailag is azonos vason pörögnek. Azzal semmi gondom.ó, ott is van rejtett tartalom a regeseknek.
Nem tartom ezeket a beállításokat bonyolultnak, ráadásul évek óta használom. Most azonban nem tudom mi történt vele. Mit kellene esetleg még megnézni?

Perneky Sándor
www.radiomuzeum.hu

Több
2015 jan. 08 15:49 #16 Írta: kisgal
Szia!

Egyenlőre nincs tippem sajnos. Főleg, ha eddig működött. Itt valami a frissítésnél okozhatott gondot. Talán valaki már belefutott ebbe. Még olyan jutna eszembe, hogy FTP-n keresztül felülírni egy friss csomagról a joomla-t, bár ez lehet még nagyobb gondot okozna.

Sajna nem tudok több tippet.