A felhasználó csak a saját cikkeit érhesse el

Több
11 éve 3 hónapja #5864 Írta: BlackHeart
BlackHeart válaszolt a következő témában: A felhasználó csak a saját cikkeit érhesse el
Sziasztok! Hasonló feladat előtt állok mint az előttem szóló, annyi különbséggel, hogy nekem csak annyit kéne elérnem, hogy az adott bejelentkezett felhasználó a saját kategóriáját, vagy egy adott cikket tudjon csak olvasni. Bejelentkezik az oldalra és a saját cikkét vagy kategóriájában lévő cikkek jelennek meg neki. Csak olvasás, nincs semmilyen szerkesztgetés. Viszont egy 50-60 felhasználóról lenne szó. Nem tudom sikerült-e valami megoldást találni a problémára azóta. (Nem feltétlen szükséges a J2.x újabb változatokban is megoldható az esetemben.)
Segítséget előre is köszönöm!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
11 éve 3 hónapja #5865 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: A felhasználó csak a saját cikkeit érhesse el
Én még nem találkoztam ilyen bővítménnyel. Esetleg valamilyen blog vagy közösségi komponens használatával tudnék elképzelni hasonlót, ahol mindenki a saját tartalmát érhetné el pl. BS Myjspace stb.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
7 éve 3 hete #14451 Írta: MeOf
MeOf válaszolt a következő témában: A felhasználó csak a saját cikkeit érhesse el
Ez a BS Myjspace tökéletesen jó erre.
Simán el lehet különiteni benne minden felhasználónak a saját tartalmat, és a szerkeszteni is tudják ha kapnak engedélyt.