- Fórum
- Joomla!
- Felhasználó- és jogosultságkezelés
- Joomla! 1.6-ról 3.2-re való frissítése után elérhetővé válnak a regisztrált felhasználóknak beállított tartalmak
Joomla! 1.6-ról 3.2-re való frissítése után elérhetővé válnak a regisztrált felhasználóknak beállított tartalmak
- perneky
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2014 márc. 08 17:06 - 2014 márc. 08 17:14 #1 Írta: perneky
Perneky Sándor
www.radiomuzeum.hu
Joomla! 1.6-ról 3.2-re való frissítése után elérhetővé válnak a regisztrált felhasználóknak beállított tartalmak téma létrehozva perneky által
Szép napot az uraknak,
Az 1.6.0- sikeresen frissítettem 3.2.3 -ra.
Néhány finomhangolást kellett csinálni, de alapvetően minden rendben müxik, két dolog kivételével, az egyik ebben a topikban, a másik egy másikban olvasható.
Azonban egy dolog nem akar, de eddig (1.6.0 esetén) hibátlan volt.
A cikkek között van néhány, amit csak a regisztráltak részére volt hozzáférhető. Most azonban hiába van beállítva a hozzáférési szint, ennek ellenére a public is simán hozzáférhet.
Hol és még mit kellene át állítanom, hogy a beállítás érvényes legyen. Már mindent (legalábbis szerintem) megnéztem, de nem tudom hol lehetne ez konfogurálni még.
Az 1.6.0- sikeresen frissítettem 3.2.3 -ra.
Néhány finomhangolást kellett csinálni, de alapvetően minden rendben müxik, két dolog kivételével, az egyik ebben a topikban, a másik egy másikban olvasható.
Azonban egy dolog nem akar, de eddig (1.6.0 esetén) hibátlan volt.
A cikkek között van néhány, amit csak a regisztráltak részére volt hozzáférhető. Most azonban hiába van beállítva a hozzáférési szint, ennek ellenére a public is simán hozzáférhet.
Hol és még mit kellene át állítanom, hogy a beállítás érvényes legyen. Már mindent (legalábbis szerintem) megnéztem, de nem tudom hol lehetne ez konfogurálni még.
Perneky Sándor
www.radiomuzeum.hu
Utolsó szerkesztés: 2014 márc. 08 17:14 perneky által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2014 márc. 08 17:39 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla! 1.6-ról 3.2-re való frissítése után elérhetővé válnak a regisztrált felhasználóknak beállított tartalmak
Módosítottál bármit az alapértelmezett a Felhasználócsoportok és a Megtekintési hozzáférési szintek beállítási között?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- perneky
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
2014 márc. 08 17:48 #3 Írta: perneky
Perneky Sándor
www.radiomuzeum.hu
perneky válaszolt a következő témában: Joomla! 1.6-ról 3.2-re való frissítése után elérhetővé válnak a regisztrált felhasználóknak beállított tartalmak
A felhasználókezelőben a jelszavak hosszát, kis és nagybetűket állítottam át.
A Megtekintési hozzáférési szintet hol találom?
A Megtekintési hozzáférési szintet hol találom?
Perneky Sándor
www.radiomuzeum.hu
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2014 márc. 08 18:35 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla! 1.6-ról 3.2-re való frissítése után elérhetővé válnak a regisztrált felhasználóknak beállított tartalmak
A felhasználók menüpontban vannak a szintek és a csoportok.
- perneky
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
2014 márc. 08 18:39 #5 Írta: perneky
Perneky Sándor
www.radiomuzeum.hu
perneky válaszolt a következő témában: Joomla! 1.6-ról 3.2-re való frissítése után elérhetővé válnak a regisztrált felhasználóknak beállított tartalmak
Az alábbiakat látni, ez a beállítás az eredeti:
Csoport neve Felhasználók a csoportban AZ
Public 1
|— Registered 182 2
|—|— Author 3
|—|—|— Editor 4
|—|—|—|— Publisher 5
|— Manager 6
|—|— Administrator 7
|— Super Users 1 8
Csoport neve Felhasználók a csoportban AZ
Public 1
|— Registered 182 2
|—|— Author 3
|—|—|— Editor 4
|—|—|—|— Publisher 5
|— Manager 6
|—|— Administrator 7
|— Super Users 1 8
Perneky Sándor
www.radiomuzeum.hu
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2014 márc. 08 18:50 #6 Írta: Balázs
Én azt tenném te a helyedben, hogy a saját gépen megpróbálnám kis lépésekben felfrissíteni az 1.6.x-es alaprendszert, majd folyamatosan ellenőrizni, hogy működik-e a belépés és a jogosultságok. Kézzel 1.7.4-ig, innentől meg a belső frissítéskezelővel.