Belépés megtagadva az admin felülelten

Több
9 éve 9 hónapja #4259 Írta: tombarat
Belépés megtagadva az admin felülelten téma létrehozva tombarat által
Az egyik joomlás oldalamat frissítettem 3.2. verzióra. Az oldalon ketten vagyunk Super Userek. A frissítéskor mindkettőnknek új jelszót adtunk meg.
Azonban amikor szeretnék belépni az admin felületre, akkor sem a régi, sem az új jelszót nem ismeri fel. Sőt kipróbáltam, hogy jelszóemlékeztető kódot kértem, azonban egyikünk e-mail címét sem ismeri fel az oldal. Tehát nem küldi el a kódot e-mailben sem. Ezt a hibaüzenetet kapom:
Warning Username and password do not match or you do not have an account yet.
Az elfelejtett jelszóra pedig ezt írja:
Notice
Reset password failed: A Super User can't request a password reminder. Please contact another Super User or use an alternative method.
Please enter the email address for your account. A verification code will be sent to you. Once you have received the verification code, you will be able to choose a new password for your account.
Nos a gond az, hogy mindkét Super User esetében ugyanez a hibaüzenet.
Azt írja a rendszer, hogy ha ez nem sikerül, akkor próbáljak ki más módot. Kérdezem, milyen mód lehetséges még?
A segítséget előre is köszönöm szépen.

TomBarat

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 9 hónapja #4260 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Belépés megtagadva az admin felülelten
Pontosan melyik verziót használod?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!