file Adott kategóriába nem lehet cikket küldeni

Több
2013 márc. 27 20:56 #1 Írta: Beny
Adott kategóriába nem lehet cikket küldeni téma létrehozva Beny által
Sziasztok!

Van egy oldalam, ahol a cikkeket rengetek kategóriára bontottam. (több mint 100)
Gyakorlatilag mindegyik kategória rendelkezik legalább 5 alkategóriával.

Minden főkategóriához megadtam, hogy melyik szerkesztőcsoport szerkesztheti és mindenhol működik is rendesen, kivéve 1 kategóriát.

Annál az 1-nél teljesen mindegy, hogy mit állítok be, senki nem tud cikket küldeni bele.
Ok, Super user tud.

Bármelyik szerkesztőcsoportnak tudok bármelyik kategóriához jogot adni, kivéve ezt az egyet.

Próbáltam azt is, hogy létrehozok egy új főkategóriát, az természetesen jó.
Átteszem ide a meglévő alkategóriákat, de azokba megint nem lehet cikket küldeni.

Mi lehet a gond?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2013 márc. 27 21:31 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Adott kategóriába nem lehet cikket küldeni
Gyakorlatilag van egy kategóriád amiben az alkategóriák nem öröklik a beállított jogosultságokat?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2013 márc. 30 04:10 #3 Írta: Beny
Beny válaszolt a következő témában: Adott kategóriába nem lehet cikket küldeni
Nem. Maga a főkategóriába sem lehet cikket írni.

A jogokat beállítom és megjegyzi mind, mégsem tudok oda cikkeket írni.

Újra létrehoztam a a fő és alkategóriákat, megadtam hozzá a jogokat és áthelyeztem az összes cikket.
A régi kategóriák szerkesztéséhez való jogot elvettem, mivel arra már nincs szükség.
Így az új kategóriákban már tudtam újat létrehozni de a régi cikkeket nem engedte szerkeszteni.
Újra adtam jogot a régi kategória szerkesztéséhez, így a régi cikkeket engedi szerkeszteni, viszont újat csinálni csak az újakhoz enged.

Nem tudom mennyire érthető így, de mindenesetre több mint furcsa.