- Köszönetek: 0
Minden username "admira" változott, nem tudok belépni!
- summerwind
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
10 éve 7 hónapja #1860
Írta: summerwind
Minden username "admira" változott, nem tudok belépni! téma létrehozva summerwind által
Egyik napról a másikra az összes usernév adminra változott.
Próbáltam átírni phpmyadminban a userneve, passwwordot, de nem fogadja el a belépésnél a joomla!!
Találkozott már valaki ilyennel?
Eddig egy találatot találtam a neten:
forum.joomla.org/viewtopic.php?f=432&t=732262
Próbáltam átírni phpmyadminban a userneve, passwwordot, de nem fogadja el a belépésnél a joomla!!
Találkozott már valaki ilyennel?
Eddig egy találatot találtam a neten:
forum.joomla.org/viewtopic.php?f=432&t=732262
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
10 éve 7 hónapja #1861
Írta: Zotius
Balázs biztosan azt javasolná, kérd egy korábbi állapot visszatöltését a tárhely szolgáltatódtól, és teljesen igaza van. Az a legtisztább megoldás. Én nem ezt a megoldást választottam, de nekem így volt a jobb.
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Zotius válaszolt a következő témában: Minden username "admira" változott, nem tudok belépni!
Sajnos igen... Velem ez már kétszer is előfordult, de szerencsére az admin jelszó adatbázisban tárolt kódolt formájának karaktersorát elmentettem magamnak, így phpMyAdmin-ban könnyen vissza tudtam állítani az eredeti állapotot. Javaslom, ezt Te is jól őrizd meg, szükség esetére.summerwind írta: Egyik napról a másikra az összes usernév adminra változott.
Balázs biztosan azt javasolná, kérd egy korábbi állapot visszatöltését a tárhely szolgáltatódtól, és teljesen igaza van. Az a legtisztább megoldás. Én nem ezt a megoldást választottam, de nekem így volt a jobb.
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

A következő felhasználók mondtak köszönetet: summerwind
- summerwind
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
10 éve 7 hónapja #1863
summerwind válaszolt a következő témában: Minden username "admira" változott, nem tudok belépni!
Köszi, még elég kezdő vagyok a témában, főleg, ami a biztonságot illeti.
Azt sem tudom, hogy a tárhelyszolgáltató csinál-e magától alapból biztonsági mentést.
Én nem csináltam.., igaz még kezdeti stádiumban van az oldal. Most még nem akkora gáz akár újra is építeni az egészet..
De akkor neked csak annyi volt, hogy a phpmyadminban az eredeti karaktersorozatokat beírtad és ezzel megoldódott?
És csináltál más biztonsági intézkedést?
Azt sem tudom, hogy a tárhelyszolgáltató csinál-e magától alapból biztonsági mentést.
Én nem csináltam.., igaz még kezdeti stádiumban van az oldal. Most még nem akkora gáz akár újra is építeni az egészet..
De akkor neked csak annyi volt, hogy a phpmyadminban az eredeti karaktersorozatokat beírtad és ezzel megoldódott?
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #1864
Írta: Zotius
2.) Nem
Pontosabban: Próbálkoztam az EasyCalcCheck+ telepítésével, ami jó is lett volna, csak a regisztrációs form-on a gomb alá lógott, s így nem lehetett kitölteni, úgyhogy eltávolítottam. Felhasználóim kaptak új azonosítót és jelszót és kész.
Zotius válaszolt a következő témában: Minden username "admira" változott, nem tudok belépni!
1.) Igen;summerwind írta: De akkor neked csak annyi volt, hogy a phpmyadminban az eredeti karaktersorozatokat beírtad és ezzel megoldódott?
2.) Nem

Utolsó szerkesztés: 10 éve 7 hónapja Zotius által.
- summerwind
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
10 éve 7 hónapja #1865
summerwind válaszolt a következő témában: Minden username "admira" változott, nem tudok belépni!
Azért jó volna tudni, hogy mi okozza és hogyan lehet biztosan elkerülni a jövőben.
- Isodius
-
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
10 éve 7 hónapja #1866
Írta: Isodius
Isodius válaszolt a következő témában: Minden username "admira" változott, nem tudok belépni!
Én is jártam így, a mai napig nem tudom, hogyan történhetett.
A helyreállítás viszont egyszerű volt. A LazyDbBackup beépülővel napi mentést készítek az adatbázisról, így az előző napi mentésből exportáltam a felhasználókat, majd importáltam az éles adatbázisba. A felhasználók semmit nem vettek észre az egész történetből.
A helyreállítás viszont egyszerű volt. A LazyDbBackup beépülővel napi mentést készítek az adatbázisról, így az előző napi mentésből exportáltam a felhasználókat, majd importáltam az éles adatbázisba. A felhasználók semmit nem vettek észre az egész történetből.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: summerwind