- Köszönetek: 0
Egyedi fejléckép page suffix használatával
- cac
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
6 éve 10 hónapja #10700
Írta: cac
Egyedi fejléckép page suffix használatával téma létrehozva cac által
Sziasztok!
Menüponttól függően szeretném a saját sablonban változtatni a fejléc képeket. Erre gondoltam remek lehetőséget nyújt az oldal osztály beállítása. Beállítottam a menükezelőben az adott menüpontoknál az oldal osztályát, és hivatkoztam rá a css fájlban, de sajnos nem jelennek meg a képek.
Pl a Rólunk menüpont megkapta a rolunkmenu utótagot. ekkor a css így néz ki:
A probléma, hogy -ahogy nézem firebugban- nem kapja meg a header_image div az utótagot meg. Ez miért lehet?
Próbáltam simán beírni a rolunkmenu utótagot az oldal osztályához, valamint szóközzel is. Állítólag úgy osztályként lehet majd hivatkozni, de sajnos a #header_image .rolunkmneu mutatóval sem működik
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Menüponttól függően szeretném a saját sablonban változtatni a fejléc képeket. Erre gondoltam remek lehetőséget nyújt az oldal osztály beállítása. Beállítottam a menükezelőben az adott menüpontoknál az oldal osztályát, és hivatkoztam rá a css fájlban, de sajnos nem jelennek meg a képek.
Pl a Rólunk menüpont megkapta a rolunkmenu utótagot. ekkor a css így néz ki:
Code:
#header_image {
height: 430px;
width: 1325px;
}
#header_image_rolunkmenu {background-image: url("../images/header_rolunk.jpg");}
A probléma, hogy -ahogy nézem firebugban- nem kapja meg a header_image div az utótagot meg. Ez miért lehet?
Próbáltam simán beírni a rolunkmenu utótagot az oldal osztályához, valamint szóközzel is. Állítólag úgy osztályként lehet majd hivatkozni, de sajnos a #header_image .rolunkmneu mutatóval sem működik
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #10701
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Egyedi fejléckép page suffix használatával
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Balázs által.
- cac
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
6 éve 10 hónapja #10702
Írta: cac
cac válaszolt a következő témában: Egyedi fejléckép page suffix használatával
Sajnos nem.
A forrásban egy szimpla, árva <body> tag van. Semmi több.
A forrásban egy szimpla, árva <body> tag van. Semmi több.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
6 éve 10 hónapja #10719
Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Egyedi fejléckép page suffix használatával
Akkor lehetséges, hogy a használt sablonodban lesz a probléma, mert én a tesztek alapján látom a forrásban a plusz osztályt.