Hogyan másolhatok le egy alapértelmezett Joomla! modult?

Több
8 éve 4 napja #9680 Írta: Redpaladin
Sziasztok!

Van egy weboldal ahol felső menü és láblécmenüben is ugyanugy van menü modul meghívva és sablon html részbe fel kellett vinnem mod_menu default.php-be egyedi paramétereket a felső menühöz,hogy megfelelő legyen a mobilnézeti megjelenése. Viszont probléma,hogy láblécmenüre is ugyanugy vonatkozott a szabály és így arra gondoltam,hogy jól jönne ilyenkore egyedi modul ami nem lenne más mint mostani joomla menu modul másolata más néven.
Tehát szerintettek hogyan tudok jelenlegi modult lemásolni mondjuk topmenu néven és azt modulkezelőben simán meghívni topmenu-ként?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 3 napja - 8 éve 3 napja #9682 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan másolhatok le egy alapértelmezett Joomla! modult?
Nagy vonalakban: fogod az egész struktúrát (/../modules/mod_menu), és készítesz belőle egy másolatot egy új néven (pl. mod_sajatmenu), majd átírod a telepítőfájlt (mod_menu.xml), végül csomagolod és telepíted. Bővebb leírás a modulkészítésről: Creating a simple module/Introduction

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 napja Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!