Alphaindex modul készítés

Több
10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #3667 Írta: Laza
Alphaindex modul készítés téma létrehozva Laza által
Készítettem egy egyszerű php progit, amit szeretnék betenni egy 2.5 joomla modulba. Lényege, a joomla kategóriák listázasa alphaindex használatával. Itt a működő program .

A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám ezt betenni joomla alá úgy, hogy ne töltődjön be az egész oldal egy betű klikkelésekor. Van valakinek valami ötlete, esetleg JQuery vagy ajax?
Utolsó szerkesztés: 10 éve 8 hónapja Laza által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 8 hónapja #3668 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Alphaindex modul készítés

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #3669 Írta: Laza
Laza válaszolt a következő témában: Alphaindex modul készítés
Köszi ezeken már túl vagyok, de még akkor sem tudom igazán összetenni. Nem tudom, hogy mit kell rakni a mod_valami, a helper.php fileokba, hogy működjön. Magát a logikát nem látom még át.

Íme a joomlaba illesztendő kód:
Code:
$app = JFactory::getApplication(); $db = JFactory::getDbo(); $query = $db->getQuery(true); $letters = range('A', 'Z'); array_unshift ($letters,"!"); $menu = '<ul style="margin: 0; padding: 0; list-style-type: none;">'."\n"; foreach ( $letters as $letter ) { $query->select('COUNT(title) AS vanbetu'); $query->from('#__categories'); $query->where("title LIKE '$letter%' AND parent_id=16 AND level=2"); $db->setQuery($query); $eredmeny = $db->loadResult(); if ($eredmeny>0) { $menu .= '<li style="display: inline; padding-right: 3px;font-size:10px;"><a href="'.JURI::base().'index.php?option=mod_aplhaindex&format=raw&tmpl=component&Id='.$letter.'">'.$letter.'</a></li>'; } else { $menu .= '<li style="display: inline; padding-right: 3px;font-size:10px;">'.strtoupper($letter).'</li>'; } $query->clear(); } $menu .= '</ul>'."\n";
Utolsó szerkesztés: 10 éve 8 hónapja Laza által.

Több
10 éve 8 hónapja #3670 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Alphaindex modul készítés
Én úgy csinálnám a helyedben, hogy keresnék egy konkrét példát pl. a JED-en egy ajax megjelenítésű modult és a forráskódját megnézve, megkaphatnám a helyes szintaxist.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
10 éve 8 hónapja #3673 Írta: Laza
Laza válaszolt a következő témában: Alphaindex modul készítés
Köszönöm, de már ezt is megnéztem, de nem jöttem rá.