- Köszönetek: 1
Akadálymentesített/vakbarát Joomla! sablon készítése
- dmc
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
dmc válaszolt a következő témában: Akadálymentesített/vakbarát Joomla! sablon készítése
Lehet még egy kérdésem hogy hogyan? 
Ilyet nem igen csináltam még sajna
Le tudnád irni?

Ilyet nem igen csináltam még sajna

Le tudnád irni?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- sentimental76
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
sentimental76 válaszolt a következő témában: Akadálymentesített/vakbarát Joomla! sablon készítése
Nem tudom melyik megoldással dolgozol? (melyik programot használod) Én a Chameleont használtam hozzá... (ebben tudnék segíteni)
Üdv.
Üdv.
- dmc
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
dmc válaszolt a következő témában: Akadálymentesített/vakbarát Joomla! sablon készítése
Én az itt leírtakkal csinálom mivel ahogy néztem a te megoldásod az fizetős!
- sentimental76
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
sentimental76 válaszolt a következő témában: Akadálymentesített/vakbarát Joomla! sablon készítése
Igen a chameleon az fizetős! Sajnos az itt leírtakkal nekem nem sikerült megbirkózni (sablon problémák miatt) így ebben nem tudok segíteni.
Üdv.
Üdv.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.