- Köszönetek: 3
Aktiváló link lerövidítése vagy gombként való használata
- PSEsupra
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
PSEsupra válaszolt a következő témában: Aktiváló link lerövidítése vagy gombként való használata
Láttam, de a végeredményt nem látom. No mindegy.
Van már egy Email Beautifier nevű cuccom ami az összes kimenő email átformálja és integrálható szinte az összes emailt küldő cuccba.
Azt hiszem nekem már csak egy ilyen "gombocskára" lenne szükségem.
Van már egy Email Beautifier nevű cuccom ami az összes kimenő email átformálja és integrálható szinte az összes emailt küldő cuccba.
Azt hiszem nekem már csak egy ilyen "gombocskára" lenne szükségem.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Aktiváló link lerövidítése vagy gombként való használata
Egy fejlettebb rendszerímél-kezelő komponens nem ártana a Joomlába az biztos. Jelenleg csak sima text megy ki. Amilyen megoldások vannak kint az pár darab, az megint csak core felülírással dolgozik.
Gomb: css3button.net/
Gomb: css3button.net/
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.