- Köszönetek: 0
Regisztrációs e-mail html kóddal
- Designe
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2013 jan. 06 14:53 #1 Írta: Designe
Regisztrációs e-mail html kóddal téma létrehozva Designe által
Üdv,
Valki segítsen nekem abban, hogy pl egy nyomorúlt táblázatot hogy tudok beilleszteni a kiküldött regisztrációs e-mailbe.
Valki segítsen nekem abban, hogy pl egy nyomorúlt táblázatot hogy tudok beilleszteni a kiküldött regisztrációs e-mailbe.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2013 jan. 06 19:35 #2 Írta: Zotius
COM_USERS_EMAIL_REGISTERED_WITH_ACTIVATION_BODY változóban.Az egyenlőségjel utáni, idézőjelek közötti magyar sztringbe html kódokat is, így tehát táblázatot is tehetsz.
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Zotius válaszolt a következő témában: Regisztrációs e-mail html kóddal
A regisztráció megerősítése céljból kiküldésre kerülő e-mail tartalmát is a hu-HU.com_users.ini nyelvi fájl tartalmazza - ha minden igaz, a 29. sorban, aDesigne írta: Üdv,
COM_USERS_EMAIL_REGISTERED_WITH_ACTIVATION_BODY változóban.
COM_USERS_EMAIL_REGISTERED_WITH_ACTIVATION_BODY="Kedves %s!\n\nKöszönjük, hogy regisztrált a(z) %s webhelyen. A fiókja elkészült, melyet használatba vétele előtt aktiválnia kell.\nA fiók aktiválásához kattintson a következő hivatkozásra, vagy másolja a vágólapra és illessze be a böngészője címsorába:\n%s \n\nAktiválás után a következő felhasználónévvel és jelszóval bejelentkezhet a(z) %s webhelyen:\n\nFelhasználónév: %s\nJelszó: %s"
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

- Designe
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2013 jan. 06 20:00 #3 Írta: Designe
Designe válaszolt a következő témában: Regisztrációs e-mail html kóddal
Bocsánat rosszúl fogalmaztam. Beraktam a táblázatot de a kiküldött mélben outlookban a kódot jeleníti meg és nem a megformázott táblázatot.
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2013 jan. 07 06:55 #4 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Regisztrációs e-mail html kóddal
Lehet, hogy előző válaszom pontatlan volt. A helyzet az, hogy ez a regisztrációs e-mail is, és a rendszer többi e-mail üzenete csak txt formátumú és nem html, így nyilvánvaló, hogy a belerakott html kódot látod, annak megformázott végeredménye (kimenete) helyett. A html formátumú levelek küldését valahol máshol kell beállítani - esetleg a kódba is belenyúlva. Azután már azt tehetsz a levélbe (akár képet is), amit akarsz.

- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2013 jan. 07 12:19 - 2013 jan. 07 12:19 #5 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Regisztrációs e-mail html kóddal
Angkor ?Designe írta: Üdv,
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 2013 jan. 07 12:19 Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Designe
- Designe
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2013 jan. 07 17:41 #6 Írta: Designe
Designe válaszolt a következő témában: Regisztrációs e-mail html kóddal
Ez jó lehet köszi:)