Kereskedelmi és bolt bővítmények

Phocacart vegyes raktárkezelés

Több
1 éve 3 hete #17720 Írta: Xeno
Phocacart vegyes raktárkezelés téma létrehozva Xeno által
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy vegyesen lenne termék típusom, olyan szinten, hogy van, ahol van raktárkészlet, és ott számít mennyi van raktáron, és ha épp nincs, akkor az nem rendelhető, illetve van olyan termék, ahol nincs raktárkészlet, amolyan előrendelés féleség, hogy amennyit rendelnek, annyit legyártanak. Mindez még bonyolítva, hogy mindkét típusnál van attribútum nélküli termék, és van attribútumos, speciális részvényopciós. 
Van phocacart-ban erre valami lehetőség?
Köszönöm előre is.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
1 éve 3 hete #17723 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Phocacart vegyes raktárkezelés
A Phoca cart - még nem túl gyakran használt komponens, így lehet nem ez a fórum lesz a megfelelő hely ahol ezt a kérdést felteszed. Kérdezd a fejlesztőt.

A VirtueMartban úgy kezelném a dolgot - és ez a Phocacartnál is működhet -, hogy azon termékeket, amelyek előrendelésesek vagy saját gyártás ott a készlet mennyiséget valami nagyon nagy számra állítanám pl: 999999, így majdnem korlátlan mennyiség megrendelhető.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
1 éve 2 hete #17734 Írta: Xeno
Xeno válaszolt a következő témában: Phocacart vegyes raktárkezelés
Melyik a legelterjedtebb shop modul joomla 4/5-ben? Melyiket próbáljam akkor ki?
Mert ahogy haladok előre, úgy egyre több és több hiányosságot találok a phocacart-ban.
A VirtueMart az elterjedtebb, az jobb?
Köszönöm!

Több
1 éve 2 hete #17735 Írta: kovacshazi
Nem tudom milyen problémákba ütközöl, lehet hogy másik komponensben sincs a problémáidra megoldás...
Statisztikám nincs a webshop használat gyakoriságára, de én a VM-et használom :)

www.webprogramok.hu

www.joomladay.hu

Több
1 éve 2 hete #17736 Írta: Xeno
Xeno válaszolt a következő témában: Phocacart vegyes raktárkezelés
Nem probléma, csak hiányosság, legalábbis számomra...
Például az interaktív leírás a különböző attribútumokhoz, mint ahogy a kép és az EAN/SKU is működik.
Aztán ugye az attribútumok is kicsit furán működnek, mert ha nekem van két opcióm: pl. súly és íz, és mindegyikből van 3-3db érték, akkor az már úgymond 9db termék, pedig tegyük fel, nekem az egyik ízből csak az egyik súly létezik, másik ízből megint másik súly..... (100g,200g,300g-citrom,dinnye,narancs; citromból csak 200g-os kiszerelés létezik, dinnyéből csak 100g-os létezik, és narancsból pedig 100g és 300g létezik... de ehelyett 9 variáció van, és nem lehet kikapcsolni, vagy letiltani, vagy törölni a felesleget...)
Hiányzott még, hogy a kategóriák és alkategóriáknál kijelezze, hogy mennyi terméket tartalmaznak, de azt meg tudtam oldani magam is...
De majd beleásom magam alaposabban a VirtueMArt-ba is, hátha az jobban ki van dolgozva..
Köszönöm!

Több
1 éve 2 hete #17737 Írta: kovacshazi
A VM-ben az íz és kiszerelés problémád biztosan kezelhető

www.webprogramok.hu

www.joomladay.hu