Kereskedelmi és bolt bővítmények

J3 és vm3-ból vm adatok importálása J4 és vm4 alá, ki mivel?

Több
8 hónapja 2 hete #17688 Írta: Barb
Köszönöm szépen!
Egy próbát akkor megér a tapasztalás miatt is.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 hónapja 2 hete - 8 hónapja 2 hete #17689 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: J3 és vm3-ból vm adatok importálása J4 és vm4 alá, ki mivel?

a VM tartalmakat nekem hibátlanul átveszi
Szerintem ott lesz limitálva a dolog, hogy a J5 kompatibilis VM verzió már fizetős. Mondjuk az is igaz, hogy a J5-öt nem is írja, hogy támogatná.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 8 hónapja 2 hete Balázs által.

Több
8 hónapja 2 hete #17690 Írta: Barb
Itt merült fel bennem, hogy a J4 meddig lesz vajon velünk azaz meddig lesz támogatott? Van erre valami infó, vagy következtetés?

Több
8 hónapja 2 hete #17692 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: J3 és vm3-ból vm adatok importálása J4 és vm4 alá, ki mivel?
A téma J4-es költözés, és a VM legfrissebb verzióit korábban már fizetőssé tették, igaz most a 4.2.4 letölthető, de előtte sokáig csak 4.0 volt elérhető szabadon.
Fizetősben már van 4.2.6 lehet, hogy most egy darabig a frissítések ismét csak az előfizetéssel lesznek elérhetők? Nem néztem utána.

J5 már kijött, sima oldalaknál már használom is, de VM-mel még nem próbáltam, mert a VM még nem írta hogy J5 kompatibilis lenne.
Több oldalam is volt ami J4-el indult és simán frissült J5-re, de azokon nem volt VM, viszont volt egy-két kieg aminek volt már J5 verziója.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
8 hónapja 2 hete - 8 hónapja 2 hete #17693 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: J3 és vm3-ból vm adatok importálása J4 és vm4 alá, ki mivel?
Milbo azt írta, hogy nagyon limitált lesz az ingyenes verziók kijövetele. A 4.2.6 újdonsága, hogy Joomla 5 kompatibilis, de csak is előfizetéssel. Régebben volt róla egy hosszabb poszt, hogy nem tudják fenntartani a Virtuemart fejlesztését, ha nem állnak át előfizetős rendszerbe. Ha lesz is egy-két ingyenes verzió, az valószínűleg jelentősen le lesz maradva az eredeti branch-től.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 8 hónapja 2 hete Balázs által.

Több
8 hónapja 2 hete #17694 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: J3 és vm3-ból vm adatok importálása J4 és vm4 alá, ki mivel?

Milbo azt írta, hogy nagyon limitált lesz az ingyenes verziók kijövetele. A 4.2.6 újdonsága, hogy Joomla 5 kompatibilis, de csak is előfizetéssel. Régebben volt róla egy hosszabb poszt, hogy nem tudják fenntartani a Virtuemart fejlesztését, ha nem állnak át előfizetős rendszerbe.

És ez szerintem rendben is van. 59Euro a Bronz membership. Ha valaki webáruházat akar üzemeltetni/fejleszteni és nem tudja megfizetni esetleg megfizettetni ezt az árat, az....

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu