Kereskedelmi és bolt bővítmények

Virtuemart frissítések ezután már csak tagsággal?

Több
2023 aug. 13 14:39 #1 Írta: rizsapecs
Virtuemart frissítések ezután már csak tagsággal? téma létrehozva rizsapecs által
Mint azt páran már észrevettük, a dev.virtuemart.net frissítési/letöltési oldal jó ideje nem elérhető.
Több fórumon keresgélve úgy tűnik ezután csak az alapverziókat lehet letölteni ingyenesen, a frissítések csak tagsággal elérhetőek.
A vm4 biztosan, (tapasztaltam) a VM3 nekem eddig nem egyértelmű. bár a tagság vásárlásakor benne van a VM3 is a listában.

Ezeket találtam a fenti infókhoz:
extensions.virtuemart.net/support/virtue...ership-bronze-detail
forum.virtuemart.net/index.php?topic=150339.0

ha valakinek van ennél konkrétabb infója, ne tartsa magában..

köszi

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2023 aug. 14 07:39 - 2023 aug. 14 07:40 #2 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Virtuemart frissítések ezután már csak tagsággal?
Igen, csak tagságival tudod letölteni a legfrissebb VM verziót. A tagságot itt tudod előfizetni:https://extensions.virtuemart.net

Nem tudom miért kell neked a VM, a VM4 megy Joomla3 alatt is.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
Utolsó szerkesztés: 2023 aug. 14 07:40 kovacshazi által.

Több
2023 aug. 21 11:53 - 2023 aug. 21 15:12 #3 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Virtuemart frissítések ezután már csak tagsággal?

rizsapecs írta: Mint azt páran már észrevettük, a dev.virtuemart.net frissítési/letöltési oldal jó ideje nem elérhető.

Szerintem nem túl bíztató, hogy a Joomla! egyik legnépszerűbb bővítményének letöltő szervere 3 hétig elérhetetlen volt. 

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 2023 aug. 21 15:12 Balázs által.